Fostul jucător al Universității Olimpiu Moruțan va merge la FCSB

Fostul jucător al Universității Olimpiu Moruțan va merge la FCSB
Fostul fotbalist al Universității Cluj, Olimpiu Moruțan, s-a transferat la FCSB. Anunțul a fost făcut de finanțatorul vicecampioanei, George Becali.

În schimbul mijlocașului de 18 ani, Becali va plăti 700.000 de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer celor de la FC Botoșani. Inițial, formația moldoveană ar fi vrut să-l mai păstreze pe Moruțan încă un sezon, sub formă de împrumut, dar tânărul jucător ar putea veni la Steaua chiar din această vară.

"Botoşani a acceptat oferta mea. Acum, rămâne să ne înţelegem şi cu băiatul, dar nu cred că vor fi probleme. Vom vedea dacă îl mai lăsăm să joace la Botoşani sau nu, încă nu am stabilit nimic. Cu Steaua va semna pe 5 ani", a spus Gigi Becali, pe fanatik.ro.

Olimpiu Moruțan era dorit de Steaua de mai multe luni. El a mai fost urmărit de Atalanta și PSV Eindhoven, dar și de CFR Cluj. El și-a început cariera la "U", de unde a plecat în vara lui 2016. Este cotat la 400.000 euro pe portalul transfermarkt.com. În ultima ediție de campionat, mijlocașul de 18 ani a strâns 19 apariții în tricoul lui FC Botoșani.

Comenteaza