Antrenorul CFR-ului, fost jucător la Chelsea, nu a fost uitat de englezi: "Get well soon, super Dan"

Antrenorul CFR-ului, fost jucător la Chelsea, nu a fost uitat de englezi: "Get well soon, super Dan"
| Foto: thesun.co.uk

Vestea problemelor de sănătate ale lui Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, a ajuns și în Anglia, unde fostul star de la Chelsea nu a fost uitat. "Get well soon, super Dan", a fost unul dintre comentariile articolului din The Sun.

Potrivit unor surse apropiate grupării din Gruia, oficialii de la CFR au căutat o clinică unde Dan Petrescu să rămână singur în cameră. Întrucât nu au găsit una la București, soluția a fost tot orașul ardelean. „Dan Petrescu nu e asimptomatic. Chiar dacă nu se simte foarte rău, a dat semne de oboseală, a avut dureri de cap”, a dezvăluit, pentru DigiSport, o sursă apropiată echipei clujene.

„Pentru CFR se așteaptă retestarea echipei. După aceea, vom hotărî împreună ce se întâmplă mai departe. Probabil mâine sau chiar poimâine vom vedea dacă programarea meciului cu Botoșani, de duminică, rămâne valabilă sau nu. Acum nu avem nicio decizie de amânare”, a spus Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

Vestea problemelor de sănătate ale lui Petrescu a ajuns și în Anglia, acolo unde fostul internațional este cunoscut.  ”Fostul star de la Chelsea a ajuns la spital, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus în urma focarului izbucnit la Cluj”, a scris astăzi publicația The Sun. ”Petrescu este al 13-lea angajat al clubului din Transilvania lovit de COVID-19”, mai notează sursa citată.

”Petrescu, cel care are 95 de selecții pentru echipa națională, va sta cel puțin 48 de ore în spital, potrivit surselor de la București. El a ajutat-o pe Chelsea să câștige Cupa Cupelor, Cupa Angliei, Cupa Ligii și Supercupa Europei în timpul perioadei petrecute în vestul Londrei. Și-a încheiat cariera de cinci ani la Chelsea în 2000”, mai scriu jurnaliștii britanici.

Publicația Show Sport îl citează pe Nikolay Pyrneu, agentul lui Dan Petrescu. Acesta a declarat că antrenorul se simte bine și a depășit perioada complicată. ”A fost slăbit în primele două zile, dar acum e bine. Să sperăm că totul va fi în regulă și nu vor apărea complicații. E izolat, respectă toate regulile. Cât nu e disponibil, secunzii săi se vor ocupa de echipă”, a spus agentul, scrie DigiSport.

Comenteaza