Fostul ”U”-ist Tony Nwakaeme a reușit o dublă în preliminariile Champions League | VIDEO

Fostul ”U”-ist Tony Nwakaeme a reușit o dublă în preliminariile Champions League | VIDEO
Fostul atacant al Universității Cluj, Tony Nwakaeme (28 ani), a înscris miercuri două goluri pentru Hapoel Beer Sheva în preliminariile Champions League.

Fotbalistul nigerian a majorat avantajul israelienilor în deplasarea cu Honved Budapesta, cu un șut spectaculos din afara careului (16). În prelungirile primei reprize, echipa maghiară a redus din handicap din penalty, iar în minutul 73 a restabilit egalitatea. Fostul "U"-ist Nwakaeme a făcut, însă, diferența. În minutul 84, a înscris pentru 3-2 la capătul unui contraatac.

În urma acestui succes, Tony Nwakaeme s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii cu Hapoel Beer Sheva. În prima manșă, campioana Israelului s-a impus cu 2-1 pe propriul teren.

Hapoel va avea parte de un duel interesant în faza următoare. Echipa lui Nwakaeme se va bate pentru un loc în play-off-ul Champions League cu Ludogoreț Razgrad (Bulgaria), echipă la care joacă românii Cosmin Moți și Claudiu Keșeru.

Tony Nwakaeme joacă la Hapoel Beer Sheva din 2015, unde a marcat 27 goluri în 84 apariții. Jucătorul african a câștigat două campionate la rând cu formația din Israel (2015-16, 2016-17). Sezonul trecut, Nwakaeme a fost coleg cu Ovidiu Hoban, legitimat în prezent la CFR Cluj.

Nwakaeme a îmbrăcat tricoul Universității Cluj între 2010 și 2012, respectiv 2013, având 10 goluri și 48 meciuri pentru "Șepcile roșii". Este cotat la 800.000 euro pe portalul transfermarkt.com.

sursă video: sport arakel/youtube.com

Comenteaza