Fotbaliștii CFR-ului, pregătiți pentru duelul cu Viitorul din Supercupă: “Ne place să jucăm cu trofee pe masă”

Fotbaliștii CFR-ului, pregătiți pentru duelul cu Viitorul din Supercupă: “Ne place să jucăm cu trofee pe masă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii se vor întâlni cu câștigătorii Cupei României, în primul meci al noului sezon. Partida va reprezenta și un duel între foștii colegi din “Generația de aur”, Dan Petrescu și Gică Hagi.

După o perioadă de pregătire în care nu a cunoscut gustul înfrângerii, formația din Gruia intră în lupta pentru un nou trofeu. “Feroviarii” vor disputa primul meci din noua stagiune, împotriva Viitorului Constanța. Deși nu se vor putea baza pe golgheterul George Țucudean, clujenii sunt încrezători că vor reuși să obțină un nou trofeu, sub comanda lui Dan Petrescu.

Experimentatul mijlocaș Ovidiu Hoban s-a declarat încântat de posibilitatea cuceririi unui nou trofeu. “Mă bucur că avem Supercupa înainte de Liga Campionilor. Este un meci oficial pe care trebuie să-l tratăm ca atare. Ne dorim Supercupa, ar fi un plus pentru noi, am avea moral extraordinar. Orice meci câştigat sau trofeu câştigat vine cu un plus”, a spus fostul internațional.

Adrian Păun l-a completat. “Ne place să jucăm cu trofee pe masă şi am făcut-o bine în ultima perioadă, aşa că sper să facem la fel şi acum şi să câştigăm Supercupa. Să începem cu dreptul ar însemna enorm pentru noi şi pentru viitorul clubului”, a precizat jucătorul crescut de formația din Gruia.

Duelul din Supercupa României dintre CFR Cluj și Viitorul se va disputa sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00, pe arena din Ploiești.

Comenteaza