Fotbaliştii de la “Iuliu Haţieganu”, campionii Clujului

Fotbaliştii de la “Iuliu Haţieganu”, campionii Clujului

Micii fotbalişti de la Şcoala “Iuliu Haţieganu” au câştigat titlul de campioni ai Clujului în cadrul Cupei Danone pentru copii de 10-12 ani. Ei vor încerca să câştige finala de la Bucureşti, care i-ar trimite direct la Turneul final din Brazilia.

 

21 de echipe din judeţ s-au prezentat, sâmbătă, la baza sportivă Napoca, la startul etapei a doua a Cupei Danone în România. Lovitura de deschidere a fost dată de două foste glorii ale Clujului, Tiberiu Poraczky (“U” Cluj) şi Augustin Ţegean (CFR Cluj). Copiii au disputat jocuri a câte 20 de minute, iar, în finală, reprezentanţii şcolii “Iuliu Haţieganu” s-au impus cu 2-0 în faţa celor de la “Ion Agârbiceanu”.

 

Echipele au fost susţinute pe tot parcursul competiţiei de galerii bine organizate, iar fanii şcolilor “Ion Agârbiceanu”, “David Prodan” şi “Iuliu Haţieganu” au primit echipamente spotive în valoare totală de 500 de euro.

 

Campionii Clujului vor merge în finala de la Bucureşti, care va avea loc pe 6 iunie. Atunci, clujenii vor lupta cu echipele campioane ale Constanţei, Timişoarei şi Iaşiului pentru un loc la Turneul Final din Brazilia, competiţie patronată de Zinedine Zidane.

Comenteaza