Fotbaliștii de la “U” Cluj se antrenează cu gândul la reluarea campionatului: “Trebuie să avem un joc la cel mai înalt nivel”

Fotbaliștii de la “U” Cluj se antrenează cu gândul la reluarea campionatului: “Trebuie să avem un joc la cel mai înalt nivel”
| Foto: ZIUA de Cluj

Deși este pauză competițională, jucătorii pregătiți de Erik Lincar și staff-ul său au avut parte de un antrenament intens pe Cluj Arena.

Meciurile echipei naționale au întrerupt și lupta pentru promovare, însă “Șepcile roșii” sunt cu gândul la obiectiv chiar și în perioada de pauză. Jucătorii Universității Cluj au avut parte de o ședință de pregătire intensă chiar pe gazonul de pe Cluj Arena.

Antrenorul Erik Lincar se declară mulțumit de temperaturile în creștere, care asigură și o calitate mai bună a terenurilor și își dorește ca elevii săi să fie concentrați pentru următoarele partide din play-off.

”Ne bucurăm de vremea bună și cu siguranță vom avea terenuri mult mai bune. Cred că în acest play-off toate echipele au terenuri bune, pe care se poate juca. Asta ne avantajează și cu siguranță ne dorim să terminăm pe primele două locuri.

Imediat după pauză va fi totul la foc continuu și e important să ne pregătim ca să fim bine din punct de vedere fizic și să avem un joc la cel mai înalt nivel. Pentru noi vine un joc complicat la Slobozia și încercăm să ne ducem toată energia spre acest meci.

Am văzut ce s-a întâmplat și la Italia – Macedonia de Nord. Italienii au avut nenumărate ocazii, un șut în minutul 90 a destrămat totul și Italia nu participă din nou la Mondial. De aceea trebuie să fim foarte atenți, fiecare joc are surprizele lui și de aceea trebuie să ne concentrăm, să fim hotărâți și extrem de determinați”, a declarat antrenorul.

Comenteaza