Fotbaliştii dinamovişti şi-au primit salariile restante până în luna ianuarie

Fotbaliştii dinamovişti şi-au primit salariile restante până în luna ianuarie
Fotbaliştii dinamovişti şi-au primit, joi, salariile restante pe lunile octombrie, noiembrie, decembrie şi ianuarie, Ionuţ Negoiţă achitând o parte din datorii chiar în ziua în care a devenit majoritar, au declarat, pentru Mediafax, surse apropiate omului de afaceri.

Ionuţ Negoiţă şi-a onorat astfel în parte promisiunea făcută înainte de a cumpăra acţiunile deţinute de Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu.

Antrenorul formaţiei Dinamo, Cornel Ţălnar, declarase, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii l-au rugat să-i transmită omului de afaceri Ionuţ Negoiţă că îl aşteaptă în vestiar pentru a le plăti salariile restante.

"Ne bucurăm că odată şi odată s-a încheiat şi tranzacţia între şefii noştri. Doresc ca ceea ce a promis domnul Negoiţă să se rezolve astăzi sau mâine pentru că jucătorii m-au rugat să-i transmit că îl aşteaptă la stadion. Dacă se rezolvă şi problemele astea, uşor-uşor vom căpăta şi noi liniştea care de şapte-opt luni nu există. Nu vreau să mă gândesc că nu se vor rezolva problemele", a declarat Ţălnar.

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a preluat acţiunile deţinute de preşedintele Consiliului de Adminsitraţie, Nicolae Badea, şi pe cele ale lui Dragoş Săvulescu, devenind acţionarul majoritar al clubului FC Dinamo, informează ziarulring.ro.

Publicaţia citată, patronată de Negoiţă, a menţionat că negocierile au durat 17 ore şi s-au finalizat joi, la ora 06.30.

Negoiţă a devenit acţionar la Dinamo la începutul lunii august 2012, când a preluat, pentru o sumă de "câteva milioane" de euro, un pachet de 30 la sută din acţiunile clubului Dinamo, rămase în proprietatea lui Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, după retragerea lui Cristian Borcea.

O proporţie de 10 la sută din acţiunile clubului se află în portofoliul vechii societăţi care a administrat gruparea "alb-roşie", restul de 90 la sută fiind acum în proprietatea lui Negoiţă.

Etichete
Comenteaza