Fotbaliștii Universității Cluj, motivați înaintea partidei cu Farul: “Suntem obligați să promovăm”

Fotbaliștii Universității Cluj, motivați înaintea partidei cu Farul: “Suntem obligați să promovăm”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Clujenii își doresc să se revanșeze în fața propriilor suporteri, după ce au pierdut ultimul meci disputat pe Cluj Arena.

Deși s-au impus la București, scor 6-2 cu Daco-Getica, “studenții” știu că au de luat o revanșă în fața fanilor clujeni. Fotbaliștii pregătiți de Bogdan Lobonț sunt gata de un nou meci dificil, de data aceasta în compania Farului Constanța. În plus, jucătorii sunt conștienți că îi așteaptă nouă finale până la deznodământul campionatului.

Fundașul Alex Coman a vorbit despre partida cu Daco-Getica, dar și despre jocul cu Farul. “Am strâns puțin rândurile după aceea înfrângere cu Mioveni, am văzut ce am greșit și am încercat să îmbunătățim jocul și se pare că ne-a ieșit. Rezultatul a fost unul bun, mai puțin cele două goluri primite, dar importante sunt punctele. Datoria noastră este să ne antrenăm bine, iar când intrăm în teren să jucăm și mai bine. Pentru mine nu contează în ce sistem jucăm, pe bandă trebuie să alergi tot timpul și în apărare și în atac.

Farul a avut rezultate pozitive în ultima perioadă. Cred și sper că va fi un meci frumos, noi ne dorim foarte mult victoria. Suntem obligați să promovăm, avem cel mai bun lot, avem condiții foarte bune, suporteri, avem tot ce ne trebuie”, a declarat Coman.

La rândul său, golgheterul Cristian Gavra a prefațat partida cu formația de la malul mării. “La București a fost un meci perfect pentru noi. Am început partida foarte bine, am marcat repede și am controlat după jocul. Ne-am făcut treaba bine și defensiv și ofensiv. Obiectivul meu nu este obținerea titlului de golgheter, ci promovarea cu Universitatea Cluj în prima ligă.

Jocul cu Farul va fi foarte greu, toate cele nouă jocuri rămase sunt foarte dificile. Farul a aratăt mai bine în ultima perioadă, noi am pierdut ultimul meci pe Cluj Arena, deci trebuie să ne revanșăm față de suporteri”, a spus atacantul.

Jocul dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța se va disputa sâmbătă, de la ora 14:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza