Fotbalistul care îi lipsește campioanei CFR Cluj. Dan Petrescu: “Aş face tot jocul pentru el”

Fotbalistul care îi lipsește campioanei CFR Cluj. Dan Petrescu: “Aş face tot jocul pentru el”
Dan Petrescu este nemulțumit de randamentul unor jucători din Gruia | Foto: Realitatea Sportivă

Antrenorul formației din Gruia a recunoscut că echipa sa duce lipsă de un jucător care poate schimba soarta unei partide în doar câteva secunde.

Deși a cucerit două titluri consecutive alături de “feroviari”, e lider în Liga 1 și a calificat echipa în primăvara europeană, Dan Petrescu recunoaște că din angrenajul trupei din Gruia lipsește un anume tip de fotbalist. Tehnicianul susține că ar avea nevoie de un “magician” și îl indică pe Budescu drept tipul de jucător care s-ar potrivit perfect în primul 11 al campioanei.

“La Unirea jucam altfel: apărare, faze fixe şi muncă multă. Nu aveam la Urziceni fotbalişti care driblau, erau doar oameni de echipă şi eu cam asta caut mereu. Bine, dacă aş avea un jucător senzaţional n-aş zice nu, aş face tot jocul pentru el. Ca să vă dau un exemplu, spun Budescu. El e un fotbalist senzaţional, poate face diferenţa oriunde, oricând. Doar că e mai special. Şi dacă nu s-ar încadra, i-aş face loc! Păi, dacă-l văd pe unul în antrenamente că e magician, ce dracu’ să fac?! Sunt nebun să-l las rezervă”, a declarat Dan Petrescu pentru GSP.

Comenteaza