Fotbalistul reinventat de Marius Șumudică la CFR Cluj: “Și-a recâştigat plăcerea de a juca”

Fotbalistul reinventat de Marius Șumudică la CFR Cluj: “Și-a recâştigat plăcerea de a juca”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul antrenorul al formației din Gruia a reușit să îi îmbunătățească vizibil forma unui jucător care a trecut prin momente dificile în ultimele luni.

După ce a impresionat în toamna lui 2019, Billel Omrani a trecut printr-o scădere de formă și părea chiar pe picior de plecare din Gruia.

Totuși, sosirea lui Marius Șumudică la CFR Cluj pare că l-a revitalizat pe atacant, care a și reușit să înscrie în primul meci al sezonului, cel de pe teren propriu, împotriva celor de la Borac Banja Luka.

Creșterea de formă și modul în care evoluează francezul în noul sezon au fost remarcate și de Ioan Ovidiu Sabău, care l-a lăudat pe noul tehnician al campioanei pentru revitalizarea lui Omrani.

“Mă surprinde Omrani, a dispărut de doi ani, dar acum evoluează excelent. Se pare că Şumudică face ca şi cu Alibec, îi revitalizează. Acum Omrani aleargă mai mult, se implică, practic şi-a recâştigat plăcerea de a juca. Dan Petrescu şi Edi Iordănescu nu au reuşit să facă aceste lucruri cu el”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Look Sport.

În vârstă de 28 de ani, Billel Omrani a sosit în 2016 la CFR Cluj și a îmbrăcat de 170 de ori tricoul vișiniu, a înscris de 41 de ori și a oferit 32 de pase decisive.

Alături de “feroviari”, atacantul francez a cucerit 4 titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României.

Comenteaza