Fotbalul a înghețat în Gruia. Remiză albă între CFR Cluj și UTA

Fotbalul a înghețat în Gruia. Remiză albă între CFR Cluj și UTA
| Foto: facebook.com/uta1945arad

La zero grade, cele două echipe au arătat modest, iar rezultatul final a fost unul care i-a mulțumit mai mult pe oaspeți, 0-0.

Încă de la început "feroviarii" au pus stăpânire pe joc, iar Avounou a semnat prima ocazie. Lansat în flancul drept, Otele a întors spre punctul cu var, de unde mijocașul a trimis alături din poziție bună (13). Imediat, Juricic a primit și el bine, dar a reluat slab, fiind incomodat de fundașii adverși (15).

CFR Cluj a continuat să preseze și să aibă ocazii, însă Avounou a trimis din nou pe lângă poartă (20), în timp ce șutul lui Muhar a fost respins de Iacob (21). După jumătatea reprizei, elevii lui Andrea Mandorlini și-au pierdut din ritm, însă au rămas în jumătatea de teren a oaspeților.

Totuși, în ciuda eforturilor, echipa clujeană a nu a mai găsit atât de ușor drumul spre poartă, spre nemulțumirea asistenței scăzute din Gruia. Așadar, scorul pauzei între CFR Cluj și UTA a fost 0-0.

La fel ca prima parte, actul secund a început cu o ocazie a gazdelor, dar lovitura de cap a lui Otele a ratat ținta (46). În minutele ce au urmat, arădenii au prins curaj, iar după ce prima oră de joc s-a scurs, Căpușă a apărut surprinzător la colțul lung și a trimis în bară (61). Replica venit din partea lui Tachtsidis, care a șutat din marginea careului direct în stâlpul porții apărate de Iacob (73).

Prospăt intrat în teren, Camora a produs ceva probleme apărării adverse, care au culminat cu un șut puternic respins de Iacob (81). Puținii fani rămași pe stadion au avut parte de un scurt moment de bucurie, însă reușita lui Bîrligea a fost anulată (87). Oaspeții au fost mulțumiți cu scorul indicat pe tabelă, "feroviarii" au forțat în ultimele secunde, da deznodământul a fost o remiză albă.

Comenteaza