FOTO | Florescu, la primul antrenament după întoarcerea la ”U”. ”Mă bucur că sunt din nou aici”

FOTO | Florescu, la primul antrenament după întoarcerea la ”U”. ”Mă bucur că sunt din nou aici”
Mijlocașul George Florescu (33 ani) a efectuat, miercuri, primul antrenament cu ”studenții” după întoarcerea la Universitatea Cluj.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Jucătorul format de "Șepcile roșii" s-a întors acasă după 13 ani și este gata să pună umărul la revenirea clubului pe prima scenă. "Mă simt foarte bine după revenirea acasă. E un nou proiect, unul în care cred toți iubitorii Universității Cluj, și sunt convins că vom face o treabă foarte bună aici. Am regăsit și foști colegi, băieți de caracter.

Au venit cu toții să ajute la formarea unei noi echipe. Au pus toți umărul la promovare din Liga a patra în Liga a treia. Sper să-i pot ajuta și eu să promovăm mai departe, în Liga a doua, iar la anul, în Liga 1. În rest, sunt jucători tineri, de perspectivă. Sper ca foarte mulți dintre ei să crească și să ajungă la un nivel cât mai ridicat", a declarat Florescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Acesta a debutat la prima echipă a Universității Cluj în 2001, unde a evoluat până în 2004. El a evoluat ultima dată în Cipru, la Omonia Nicosia. De-a lungul carierei, mijlocașul român a mai trecut pe la la Sheriff Tiraspol (2004-06), Torpedo Moscova (2006-07), Midtjylland (2008-10), Alania Vladikavkaz (2010-11), Arsenal Kiev (2011-13), Astra Giurgiu (2013), Dinamo Moscova (2013-14), Astra Giurgiu (2014-15), Qabala (2015).

A câștigat cinci trofee cu Sheriff Tiraspol (dublu campion național, Cupa Moldovei, Supercupa Moldovei), între 2004 și 2006, iar doi ani mai târziu a devenit vicecampion al Danemarcei, cu Midtjylland. El a strâns 11 selecții în echipa națională, pentru care a reușit să marcheze și un gol.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza