FOTO/VIDEO: Atacantul spaniol care ar putea ajunge la CFR. Acum două sezoane marca goluri pe bandă rulantă în Segunda Division

FOTO/VIDEO: Atacantul spaniol care ar putea ajunge la CFR. Acum două sezoane marca goluri pe bandă rulantă în Segunda Division
CFR Cluj este aproape de a da lovitura pe piața transferurilor. Unul din cei mai buni marcatori din ediția 2014-15 din Segunda Division ar putea ajunge în Gruia.

Conform digisport, ardelenii sunt în tratative cu atacantul spaniol, Urko Vera, legitimat în prezent la Mirandes (liga a doua spaniolă). Fotbalistul de 30 ani va deveni liber de contract în vară și nu va mai continua la formația iberică.

Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, nu a confirmat această mutare, dar a declarat că echipa din Gruia se află în negocieri cu mai mulți jucători.

"Suntem în discuții cu mai mulți jucători, pentru toate compartimentele. Noi am și pierdut mulți jucători. Ne trebuie un fundaș central, un vârf, o extremă. Nu pot să dau mai multe detalii acum, să nu le dau idei la alții. Ne vom axa pe jucători liberi de contract, ca să facem economie", a spus Mureșan pentru ZIUA de CLUJ.

Urko Vera a bifat 5 goluri și 17 meciuri pentru Mirandes în actuala ediție din liga a doua spaniolă. Acum doi ani, Vera s-a clasat pe locul 6 în clasamentul golgheterilor din acest eșalon, cu 17 reușite. Un sezon bun a avut și în ediția 2011-12, când a înscris 11 goluri pentru Hercules Alicante în Segunda Division.

De-a lungul carierei, Vera a mai evoluat la Alcorcon, Eibar, Osasuna sau Huesca.

400.000 euro este cota de piață a lui Vera, conform transfermarkt.com.

Comenteaza