FOTO/VIDEO: Baschetbaliștii de la U-BT au defilat cu trofeul de campioni pe Cluj Arena

FOTO/VIDEO: Baschetbaliștii de la U-BT au defilat cu trofeul de campioni pe Cluj Arena
Baschtebaliștii de la U-BT au defilat cu trofeul de campioni, duminică, pe Cluj Arena, în pauza meciului de fotbal dintre Universitatea Cluj și Armenopolis Gherla.

După baia în Someș și Parada Sportivilor din Piața Unirii, elevii lui Mihai Silvășan au continuat celebrarea celor trei trofee (Cupa, Campionatul și Supercupa României) câștigate în acest sezon cu un tur al stadionului. Ardelenii au defilat cu trofeele pe celebra piesă "We Are the Champions!", compusă de grupul Queen, și au fost aplaudați de publicul prezent pe Cluj Arena.

Din echipa prezentă la această activitate au făcut parte antrenorul principal, Mihai Silvășan, secunzii Dorin Pintea și Branko Cuic, vicepreședintele clubului, Mircea Cristescu, dar și jucători precum Kyndall Dykes, Aleksandar Rasic, Maksym Pustozvonov, Filip Adamovic, Kuti Nandor, Ousmane Barro, Vlad Moldoveanu sau Tudor Jucan.

Spectacolul nu a lipsit nici la meciul de fotbal. "U" Cluj a trecut cu 8-0 de Armenopolis Gherla, bifând a 26-a victorie din liga a patra. Trupa lui Marius Popescu mai are un singur meci de jucat în serie, la Vulturul Mintiu Gherlii, urmând apoi să se pregătească de finala Cupei României pe județ și barajul pentru promovarea în liga a treia.

Comenteaza