FOTO/VIDEO: ”U” Cluj trage tare înainte de ultimul duel al sezonului » ”Papi” s-a băgat la joc alături de elevii săi

FOTO/VIDEO: ”U” Cluj trage tare înainte de ultimul duel al sezonului » ”Papi” s-a băgat la joc alături de elevii săi
”U” Cluj se pregătește de ultimul meci al sezonului, cu Lăpușul Târgu Lăpuș, din manșa secundă a barajului pentru liga a III-a.

"Studenții" s-au antrenat timp de o oră și jumătate, joi, în Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu". Antrenorul Universității, Marius Popescu (47 ani), nu s-a putut baza pe toți elevii săi la ședința de pregătire. 8 dintre ei se află cu echipa de tineret la turneul final U19 de la Buftea. La un moment dat, "Șepcile roșii" au încins o miuță, iar "Papi" s-a băgat și el la joc.

Sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17:30, "U" Cluj va juca în deplasare cu Lăpușul Târgu Lăpuș, în manșa secundă a barajului pentru accederea în liga a III-a. "Alb-negrii" sunt ca și promovați. În tur, trupa lui "Papi" s-a impus cu 8-0 în fața maramureșenilor pe Cluj Arena.

"E ultimul nostru meci din acest sezon. Ne interesează să arătăm bine și să obținem victoria. Se anunță o vreme foarte călduroasă, dar cred că la 5 și jumătate va mai coborî temperatura. Suntem și mai puțini, pentru că am trimis opt copii la turneul final de juniori, printre ei aflându-se și portarul Rareș Pop. Acum îmbinăm utilul cu plăcutul, săptămâna asta a fost tranzitată mai ușor. În tur am obținut un rezultat destul de satisfăcător.

Târgu Lăpuș e o zonă care simpatizează și fraternizează cu "U" Cluj. Antrenorul Cristi Vasc mi-a fost adversar în toată cariera din Liga 1. Am și cunoștințe pe acolo. Ne întoarcem după 17 ani. Am mai jucat la Lăpuș în octombrie 2000, eu eram jucător atunci, iar Neluțu (Sabău - n. red.) antrenor. Duminică mai avem o reunire, iar apoi vom intra într-o binemeritată vacanță", a declarat antrenorul lui "studenților", Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Accesul suporterilor la meciul cu maramureșenii va fi gratuit. În ziua meciului, de la ora 14:00, fanii "Șepcilor roșii" și-au dat întâlnire pe Platoul Sălii Sporturilor "Horia Demian", de unde vor porni spre Târgu Lăpuș.

"Deplasarea suporterilor se va face cu autocarele, iar transportul costă 25 de lei. Toți cei care vor să fie alături de Universitatea Cluj pe stadion sunt rugați să își rezerve locul în autocar la numărul de telefon 0757. 295.259", anunță "U" Cluj pe pagina oficială de facebook.

Reunirea echipei pentru noul sezon este programată între 17 și 24 iulie, în funcție de cum va fi stabilit și țintarul ligii a III-a.

loading...
Comenteaza