Video Franța - România 1-1. Galerie numeroasă sosită de la Cluj

Franța - România 1-1. Galerie numeroasă sosită de la Cluj

Mihaela Buzărnescu (nr. 30 în topul WTA) a cedat în fața Carolinei Garcia (21 WTA) în al doilea meci al semifinalei de Fed Cup de la Rouen, scor 3-6, 3-6.

Simona Halep (2 WTA) a adus României primul punct după ce a învins-o în primul meci pe Kristina Mladenovic (66 WTA), scor 6-3, 6-1.

La disputa din Franța asistă primarul Clujului, Emil Boc, alături de soția sa, Oana. Edilul este însoțit și de numeroși angajați ai Primăriei Cluj-Napoca și ai instituțiilor subordonate municipalității clujene. Galeria a abordat un banner pe care scria "Cluj-Napoca susține echipa de Fed Cup a României".

Programul meciurilor:

Duminică, 14:00: Simona Halep (2 WTA) - Caroline Garcia (21 WTA)
Urmat de: Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA)

Partida de dublu se va juca doar în cazul în care scorul după primele patru meciuri va fi egal. Căpitanii nejucători ai celor două echipe pot schimba componența echipelor duminică, începând cu al treilea meci al confruntării.

Semifinala se joacă pe o suprafaţă de zgură instalată în Palatul Sporturilor Kindarena, de 4.976 de locuri. Echipa Franţei este compusă din Alize Cornet, Caroline Garcia, Pauline Parmentier, Kristina Mladenovic şi Fiona Ferro, iar selecţionata României, din Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

În sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, România a învins echipa Cehiei, deţinătoarea trofeului, cu 3-2, prin punctele obţinute de Halep, victorioasă în ambele partide de simplu, şi de perechea Begu - Niculescu, în timp ce Franţa a dispus cu 3-1 de Belgia.

Comenteaza