FRF nu a modificat regula U21. Care sunt fotbaliștii eligibili ai CFR-ului în sezonul viitor

FRF nu a modificat regula U21. Care sunt fotbaliștii eligibili ai CFR-ului în sezonul viitor
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana ar putea întâmpina probleme serioase în stagiunea viitoare, din cauza numărului mic de tineri jucători din lot.

Federația nu a modificat regula U21, așa cum mai multe cluburi din prima ligă își doreau. Astfel, toate echipele trebuie să înceapă partidele cu doi jucători U21, iar unul să rămână pe teren pe tot parcursul jocului. Din sezonul care urmează vor fi eligibili U21 fotbaliștii născuți după 1 ianuarie 2000.

CFR Cluj va avea probleme serioase cu îndeplinirea regulii, având în vedere că Valentin Costache și Cătălin Itu, cei care au jucat cel mai mult pentru a îndeplinii criteriile nu vor mai fi eligibili. În acest moment, singurii jucători din lotul campioanei care îndeplinesc regula sunt Andrei Joca, Mihai Gîdea și Sebastian Serediuc.

Salvarea “feroviarilor” va veni din partea lui Cladiu Petrila, împrumutat în actualul sezon la Sepsi OSK, jucător care va deveni, cel mai probabil, om de bază în echipa lui Edi Iordănescu. Tânărul fotbalist a evolaut constant în Liga 1, în tricoul covăsnenilor, reușind să înscrie de 4 ori și să ofere o pasă decisive în 27 de apariții.  

Comenteaza