FRF, trei variante pentru postul de selecționer. Dan Petrescu se află printre favoriți

FRF, trei variante pentru postul de selecționer. Dan Petrescu se află printre favoriți
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei CFR Cluj a intrat în “finala” pentru postul lăsat vacant de Cosmin Contra, după umilința suferită în Spania.

O nouă campanie de calificare, un nou eșec pentru România. “Tricolorii” au încheiat grupa preliminară pe locul al patrulea, fiind doar peste Insulele Feroe și Malta. Totuși, echipa națională mai are o șansă de calificare, prin barajul Ligii Națiunilor, unde ar putea întâlni formații precum Islanda, Scoția sau Serbia. Până la play-off-ul din martie, FRF caută un nou antrenor, iar trei antrenori au intrat în “finala” pentru postul de selecționer.

Este vorba despre antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, selecționerul naționalei U21, Mirel Rădoi, și antrenorul turcilor de la Gaziantep, Marius Șumudică. Dintre cei trei, cele mai mari șanse la postul de selecționer le are Mirel Rădoi, cel care a fost propus de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, potrivit Digisport. În cazul celorlalți doi, cluburile la care activează nu ar fi dispuse să îi lase să plece în timpul campionatului.

România va juca în barajul pentru EURO 2020 la finalul lunii martie. “Tricolorii” își vor afla adversarii în 22 noiembrie.

loading...
Comenteaza