Fundașul CFR-ului, Cristi Manea, încântat după golul înscris la echipa națională: “Suntem foarte fericiți”

Fundașul CFR-ului, Cristi Manea, încântat după golul înscris la echipa națională: “Suntem foarte fericiți”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Apărătorul în vârstă de 24 de ani a marcat în victoria "tricolorilor" împotriva Lichtensteinului, scor 2-0, din preliminariile Campionatului Mondial.  

România a reușit o nouă victorie în drumul spre turneul final, iar fundașul campioanei a fost printre eroii partidei. La trei ani distanță de la precedenta reușită pentru "tricolori", Cristi Manea a înscris din nou pentru echipa națională și nu și-a putut ascunde bucuria la finalul partidei. 

"Suntem foarte fericiți! Am legat două victorii consecutive și să ajungem mai sus în clasament. Este o atmosferă foarte bună și sper să câștigăm în continuare.

Asta am lucrat la antrenament, i-am mulțumit și lui Ianis. Era foarte greu să marcăm, pentru că se apărau toți în careu. Este o onoare pentru mine să joc în tricoul României, important este să prestăm un joc bun și Macedonia", a spus Manea la PRO TV. 

Pentru fundașul CFR-ului este a doua reușită a sezonului, după ce a înscris și în poarta celor de la Young Boys Berna, în preliminariile Ligii Campionilor. 

Comenteaza