Fundașul CFR-ului, Cristian Manea, în atenția vicecampioanei Italiei

Fundașul CFR-ului, Cristian Manea, în atenția vicecampioanei Italiei
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Cel mai tânăr debutant din istoria echipei naționale este monitorizat de AS Roma.

Jucătorul împrumutat la începutul sezonului de CFR, de la Apollon Limassol, se află printre țintele formației din capitala Italiei, conform site-ului insideroma.com. Fotbalistul crescut de Viitorul are evoluții apreciate în Gruia și este titular incontestabil sub comanda lui Dan Petrecu. Manea a jucat 27 de partide în acest sezon pentru clujeni, fără să marcheze vreun gol.

Fundașul dreapta a plecat în vara anului 2015 la Apollon Limassol și a mai fost legitimat în Belgia, la Mouscron. Evoluțiile bune de la CFR au fost apreciate și de selecționerul Cosmin Contra, care l-a convocat pe Manea pentru partidele cu Israel și Suedia. În victoria, 1-0, cu nordicii, fotbalistul liderului Ligii 1 a fost integralist. Alături de fundașul CFR-ului, pe lista Romei se mai află și un alt internațional român, Răzvan Marin, de la Standard Liege.

De-a lungul timpului, la echipa de seniori a clubului roman au mai evoluat Cristian Chivu, Bogdan Lobonț, Adrian Stoian și Adrian Piț.

CFR Cluj reia lupta pentru titlul împotriva echipei CS U Craiova. Partida se va disputa sâmbătă, 31 martie, de la ora 20:45.

Comenteaza