Gabi Boştină: România are fotbalişti talentaţi, în timp îşi va forma o echipă bună

Gabi Boştină: România are fotbalişti talentaţi, în timp îşi va forma o echipă bună
Naţionala de fotbal a României este una în formare însă în timp va redeveni o echipă bună, consideră mijlocaşul echipei Univeristatea Cluj, Gabriel Boştină, într-un interviu acordat site-ului oficial al echipei clujene.
“Fotbalişti există în România, dar nu există rezultate şi mă refer aici şi la echipele de club care evoluează în cupele europene. România are însă jucători buni, talentaţi şi îşi va forma o echipă bună în viitor”, a precizat Boştină pentru site-ul oficial al Universităţii Cluj.

Boştină consideră că naţionala României are nevoie de Adrian Mutu şi nu este de acord cu afirmaţiile potrivit cărora acesta nu ar juca suficient pentru echipă.

Mijlocaşul Universităţii Cluj mai vorbeşte în interviul amintit despre evoluţia echipei sale de club în ediţia actuală de campionat, despre adversarii întâlniţi, dintre care cel mai mult l-au impresionat Oţelul Galaţi şi Universitatea Craiova, dar şi despre viaţa extrasportivă pe care o are la Cluj.

“Nu prea am timp liber. Când am, mai ies la o cafea sau joc tenis de câmp, dar destul de rar. Sunt pasionat de tenis şi urmăresc şi la televizor turneele importante, atunci când am timp”, a precizat Boştină.

Comenteaza