Gabi Mureșan reacționează la conflictul dintre Minteuan și Petrescu: “Consider că tot circul ăsta a fost premeditat”

Gabi Mureșan reacționează la conflictul dintre Minteuan și Petrescu: “Consider că tot circul ăsta a fost premeditat”

Fostul mijlocaș al CFR-ului a sărit în apărarea fostului său coleg din Gruia și i-a acuzat pe oficialii campioanei că au pregătit îndelung debarcarea lui Minteuan.

Tensiunile continuă la CFR Cluj, în ciuda faptului că Liga 1 e suspendată de mai bine de două luni. Pe fondul unor neînțelegeri financiare, secundul Alin Minteuan și principalul Dan Petrescu se contrează de zile bune în presă. În scandalul dintre cei doi a intervenit Gabi Mureșan, campion al României alături de “feroviari”. Mijlocașul consideră că îndepărtarea lui Minteuan din staff-ul formației clujene a fost premeditată de oficialii CFR-ului.

“Tot respectul pentru cariera de fost mare fotbalist și internațional a lui Dan Petrescu, tot respectul pentru cariera de antrenor de până acum, dar Alin Minteuan merită să fie tratat și el cu respect. Este un fost căpitan al CFR-ului, iar colegul meu de cameră nu este un mincinos. La unele discuții a fost de față de față și soția lui Alin…Îl cunosc bine, vă repet: mi-a fost coleg de cameră la CFR, dar și antrenor!

Dan Petrescu ar fi lucrat vreodată la CFR Cluj în condițiile în care a lucrat Alin în tot acești ani? Nu toată lumea a câștigat în cariera de jucător cât Dan Petrescu ca să poți accepta să tot fii păcălit cu unele restanțe la nesfârșit. Dan trebuie să se gândească că a luat unul dintre titlurile câștigate la Cluj pe munca lui Conceicao, a băieților, dar și a lui Minteuan. Dacă Alin era lăsat să își ducă treaba până la sfârșit, nu pierduse niciun meci, fiți siguri că și el putea să câștige din postura de antrenor principal acel campionat.

După părerea mea ei nu trebuie să se mai certe prin presă, iar Dan dacă nu îl mai plăcea pe Alin, atunci era frumos să îi spună în față că nu îl mai vrea în staff și cu asta basta. Nu trebuie să cauți motive ca să îl aduci pe Curelea în locul lui Alin atât de repede. Consider că tot circul ăsta a fost premeditat și îmi pare foarte rău de Minteuan. Nu uitați că el a fost mereu la greu în prima linie pentru CFR Cluj. Dan putea să le facă loc ambilor în staff, nu să procedeze așa”, a spus Mureșan pentru Prosport.

Comenteaza