Gabi Tamaș plănuiește să evolueze cu ASU Poli, în ciuda accidentării la genunchi: “Vreau să joc luni, apoi mă duc și mă operez”

Gabi Tamaș plănuiește să evolueze cu ASU Poli, în ciuda accidentării la genunchi: “Vreau să joc luni, apoi mă duc și mă operez”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul Universității Cluj își dorește să fie pe teren la jocul împotriva timișorenilor, chiar dacă a suferit o accidentare în prima etapă, la Bacău.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Chiar la debutul în tricoul “studenților”, Gabi Tamaș a suferit o ruptură de menisc și o întindere a ligamentelor. Totuși, în ciuda accidentării, experimentatul fundaș plănuiește să fie în teren și la duelul cu ASU Poli, programat luni, pe Cluj Arena. Apoi, a doua zi după meci, Tamaș urmează să fie operat și ar putea reveni pe gazon în mai puțin de o lună.

”Am ruptură de menisc. Pot reveni în două-trei săptămâni pe teren. Marți e programată operația, dar luni vreau să joc. Mă pregătesc la sală. Meniscul s-a rupt de tot și îl voi scoate. Dacă-l lipesc, voi lipsi trei-patru luni. Așa însă, voi reveni mai repede.

M-am sfătuit cu medicii și fizioterapeuții. Eu vreau să joc luni, apoi mă duc și mă operez. Nu mi s-a lipit piciorul în pământ. Pur și simplu, mi-a troznit genunchiul înăuntru. N-am mai simțit niciodată asta. Cumva, mi-a troznit în aer. Nu s-a umflat genunchiul nici atunci, nici acum”, a spus Tamaș la Digisport.

Fundașul a vorbit și despre sosirea sa la Universitatea Cluj și despre planurile sale de viitor. ”Chiar nu am o saturație de fotbal și văd că încă mai pot. Nu mă dau înapoi de la niciun război. De ce am semnat cu «U»? Nu am mai vrut să prelungesc cu Astra, pur și simplu, deși mi-au făcut ofertă de prelungire. La «U»  Cluj am văzut un proiect interesant.

Sincer, și Daniel Stanciu a contat, că suntem prieteni de mult. Îi promisesem că vin, dacă nu continui la Astra. Au promis mai multe transferuri la «U», că vom trage la promovare și vreau să ajut. Eu zic că vom candida la primul loc. La anul, la titlu în Liga 1. O să joc și la anul, încă pot”, a precizat stopperul “Șepcilor roșii”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza