Gabi Tamaș, pus pe liber după doar 6 zile la CFR Cluj: "A fost premeditat..."

Gabi Tamaș, pus pe liber după doar 6 zile la CFR Cluj: "A fost premeditat..."
| Foto: colaj foto - captura YouTube iAM Ștucan x Gabi Tamaș / CFR Cluj Facebook

Gabi Tamaș a dezvăluit cum a rezistat doar 6 zile la CFR Cluj. Fostul fundaş, care nu a apucat să joace niciun meci în tricoul ardelenilor, spune că a fost premeditată debarcarea lui din Gruia. 

Proaspăt transferat la CFR Cluj în anul 2013, fundașul Gabi Tamaș a fost filmat într-un club de manele alături de Florin Costea făcând scandal. Martorii ar fi susţinut că atacantul Costea și-ar fi arătat chiloții chelnerițelor, iar Tamaș ar fi dat cu picioarele în mese. Amândoi au sfârșit atunci prin a fi scoși de bodyguarzi din local, nota prosport.ro la acea vreme. 

Acesta a fost motivul pentru care fundaşul Gabi Tamaș nu a apucat să joace nici măcar un singur meci în tricoul ardelenilor. Fostul fundaș a povestit recent, în cadrul podcastului iAM Ștucan, cum l-au pus pe liber cei de la CFR Cluj după doar 6 zile de la momentul când a devenit fotbalistul echipei.

”A fost aia cu Costea, clubul a eliberat imaginile. Eram numai noi acolo, eu nu aveam treabă cu Costea, el s-a dus la masă și eu vorbeam cu cei de la bar. După care a apărut un bodyguard de la locația respectivă, de aceea spun că a fost premeditată toată chestia aia. (...) Când s-a luat de Costea m-am dus și am vorbit cu el să ne liniștim. Am plecat și la ieșire erau niște scări așa, Costea mergea primul și după veneam eu.

Și bodyguard-ul a vrut să mă tragă pe scări. Era și el în față, dar s-a întors să mă tragă pe scări. I-am zis să stea liniștit că eu cobor pe picioarele mele, nu e nicio problemă. Dar când m-am aplecat, am văzut că era un polițist în uniformă, care filma. Deci era totul premeditat, dar în fine”, a mărturisit Gabi Tamaș. 

”Nu știu dacă e legal ca un patron de club să dea afara un jucător atât timp cat nu s-a întâmplat nimic, nu a fost nicio bătaie, nicio infracțiune. Au vandut o caseta, pentru că este Gabi Tamaș pe casetă (...)

În casetă apare Florin Costea, care și-a pus picioarele pe masă, și-a dat pantalonii jos şi Gabi, care stă la masă și se uita la el. I-a luat un body-guard să iasă afară și au plecat”, a declarat după incidentul din 2013 impresarul lui Gabriel Tamaş, Florin Manea, pentru Dolce Sport, citat de orangesport.ro

Comenteaza