Debeljuh a suferit o comoție în meciul cu Young Boys. “Nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele trei luni”

Debeljuh a suferit o comoție în meciul cu Young Boys. “Nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele trei luni”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Marcatorul unicului gol al CFR-ului în Elveția a fost lovit cu genunchiul în cap de un adversar și a fost transportat la spital.

Campioana României a ratat calificarea în primăvara europeană, după ce a fost învinsă cu 2-1 de Young Boys Berna. Finalul meciului a fost unul tensionat din cauza deciziilor arbitrului, iar marcatorul golului “feroviarilor” a fost lovit de un adversar.

Gabriel Debeljuh a povestit că nu își mai amintea ce s-a întâmplat în ultimele trei luni, însă a fost transportat la spital, iar starea sa de sănătate este una bună în prezent.

”Acum sunt bine, dar atunci nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele trei luni. N-am fost bine deloc. M-am trezit apoi la spital că nu mai știam nimic din repriza a doua și de la finalul meciului. Dar acum sunt în regulă.

A fost foarte ciudat. A fost foarte ciudat, dar acum îmi amintesc tot”, a spus atacantul, pentru Prosport. Croatul sosit de la FC Hermannstadt la începutul sezonului a evoluat pentru CFR Cluj în 20 de partide și a înscris de cinci ori.

Comenteaza