Gabriel Giurgiu, după tragerea la sorți a programului din play-off: “Sper să continuăm forma bună, fiecare meci este important până la final”

Gabriel Giurgiu, după tragerea la sorți a programului din play-off: “Sper să continuăm forma bună, fiecare meci este important până la final”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Managerul sportiv al Universității Cluj a vorbit despre ceea ce urmează pentru “studenți” în cele 10 partide care vor decide echipele promovate în prima ligă.

Clasați pe locul secund la finalul sezonului regulat, elevii lui Erik Lincar și-au aflat programul din cea de-a doua fază a campionatului. Universitatea Cluj începe play-off-ul pe terenul liderului Petrolul și continuă tot cu o deplasare, contra surprizei Unirea Slobozia.

Gabriel Giurgiu, managerul sportive al formației clujene a vorbit despre tragerea la sorți a programului și a prefațat jocurile care vor decide echipele promovare la finalul sezonului.

”O extragere, se putea și mai bună, având în vedere că începem cu 2 meciuri în deplasare, dar în același timp tot trebuia să jucăm tur-retur cu fiecare din cele 5 echipe care sunt alături de noi în Play-Off.

Ne gândim la primul meci, meciul cu Petrolul, care e un meci foarte important și sperăm să fim într-o formă sportivă foarte bună și să reușim să câștigăm meciul.

Sper să continuăm forma bună pe care am arătat-o în primele 3 jocuri, să fim concentrați și să ne gândim că fiecare punct și meci este important până la final. Trebuie să-l tratam ca pe o finală.

Jucăm cu primul loc, au o diferență de puncte față de noi. Dacă reușim să câștigăm, ne vom apropia mai mult de ei și atunci o să fie și mai interesant acest Play-Off”, a spus Giurgiu pentru site-ul oficial al clubului clujean.

Comenteaza