Gabriel Giurgiu răspunde după acuzațiile lansate de Adrian Mihalcea: “Dacă intram în jocuri de culise, poate eram promovați de câteva etape”

Gabriel Giurgiu răspunde după acuzațiile lansate de Adrian Mihalcea: “Dacă intram în jocuri de culise, poate eram promovați de câteva etape”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Managerul sportiv al “Șepcilor roșii” a oferit poziția oficială a clubului în urma declarațiilor antrenorului celor de la Unirea Slobozia.

La finalul ultimului meci din play-off-ul ligii secunde, Adrian Mihalcea a atacat Universitatea Cluj și a acuzat jocuri de culise. Răspunsul clubului clujean a venit prin vocea managerului sportiv Gabriel Giurgiu, care a demontat acuzațiile tehnicianului.

“În legătură cu declarațiile domnului Mihalcea după meciul Sloboziei cu Petrolul, în care s-a legat de Universitatea Cluj, spunând că „ne-am dat pantalonii jos”, doresc să-i transmit să nu pună vreodată la îndoială corectitudinea acestui club, iar dacă noi intram în jocuri de culise, poate eram promovați de câteva etape.

Pe noi nu ne interesează acest lucru și Adrian Mihalcea trebuie să își vadă de antrenorat și să nu se lege de altă echipă. Probabil a fost o frustrare a sa, pentru că nu a reușit să câștige acel meci, chiar dacă Petrolul a venit cu o echipă mai puțin experimentată și a dat șansa altor jucători să evolueze.

Ar trebui să își vadă de echipa lui, de ceea ce are de făcut și să nu se mai lege vreodată de Universitatea Cluj, o echipă emblematică, cu istorie, care nu își pătează numele în astfel de meciuri și care nu va încerca niciodată să câștige meciurile în afara terenului.

Chiar ar fi interesant de știut dacă punctul de vedere al domnului Mihalcea este susținut și de conducerea clubului Unirea Slobozia”, a declarat Gabriel Giurgiu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza