Gabriel Giurgiu: ”Ronaldo joacă extraordinar la 32 ani. Trage echipa după el”

Gabriel Giurgiu: ”Ronaldo joacă extraordinar la 32 ani. Trage echipa după el”
Gabriel Giurgiu a lăudat evoluția lui Cristiano Ronaldo din finala Ligii Campionilor, câștigată cu 4-1 de Real în fața lui Juventus.

Cristiano Ronaldo (32 ani) a reușit o dublă în finala cu Juventus, disputată sâmbătă, la Cardiff. Starul Realului a ajuns la 600 goluri marcate în întreaga carieră - 529 la echipele de club și 71 la Naționala Portugaliei. Fotbalistul lusitan a câștigat pentru a patra oară Liga Campionilor (de 3 ori cu Real și o dată cu Manchester United) și a ieșit golgheterul acestei ediții, cu 12 reușite. A fost a treia finală în care Ronaldo a înscris, după cele din 2008 și 2014.

Căpitanul Universității Cluj, Gabriel Giurgiu (34 ani), a fost impresionat de forța echipei lui Zinedine Zidane și a lăudat evoluția lui Cristiano Ronaldo.

"A fost un meci frumos, cu execuții spectaculoase. O primă repriză echilibrată, dar Realul a făcut diferența în a doua cu cele trei goluri. Cristiano Ronaldo și-a arătat din nou clasa. Joacă foarte bine la 32 ani, dă goluri și trage echipa după el. A câștigat tot ce se putea (Champions League, Supercupa Europei, Campionatul European, CM al Cluburilor - n. red.) și cred că se va menține la cel mai înalt nivel încă mulți ani", a declarat Giurgiu pentru ZIUA de CLUJ.

Mijlocașul român nu se aștepta ca defensiva lui Juventus să cedeze atât de ușor. Până la finala cu Real, italienii aveau cea mai bună apărare din Champions League (doar 3 goluri) și erau neînvinși.

"Îmi pare rău pentru Juventus. Aseară au încasat goluri cât nu au primit în toate celelalte meciuri. Mi-a plăcut golul lui Madzukic, o execuție spectaculoasă. Îmi pare rău și pentru Buffon. Tot trage de el și nu a reușit încă să câștige acest trofeu. Dar cred că Juventus poate ajunge și la anul în finală. Nu e imposibil. Sunt o echipă valoroasă, cu jucători foarte buni", a spus Gabriel Giurgiu.

Real Madrid a devenit pentru al doilea an la rând campioană a Europei și pentru a 12-a oară per total. Este prima formație care își apără trofeul în noul format al Cupei Campionilor. Spaniolii au cucerit, de asemenea, pentru a treia oară Champions League în ultimele patru sezoane.

Comenteaza