News alert Gabriela Ruse vine la Winners Open 2021. După Hamburg, românca țintește și trofeul de la Cluj-Napoca

Gabriela Ruse vine la Winners Open 2021. După Hamburg, românca țintește și trofeul de la Cluj-Napoca
| Foto: digisport.ro

Proaspăt câștigătoare a competiției din Germania, jucătoarea în vârstă de 23 de ani va evolua și la competiția WTA 250, de la începutul lunii august.

Primul WILD CARD Winners Open (WO) va fi oferit jucătoarei românce Gabriela Ruse, câștigătoarea turneului Hamburg European Open!

După șapte zile consecutive de meciuri, ea a reușit să obțină primul titlu WTA al carieriei și să urce 65 de poziții în clasamentul oficial, până pe locul 133.

Gabriela va intra pe tabloul principal al turneului de la Cluj alături de jucătoare de top și ar putea să o reîntâlnească acasă pe nemțoaica Andrea Petkovic (97 WTA) pe care a învins-o în finala competiției din Germania.

Astfel, 5 jucătoare din România se află deja pe tabloul principal WO: Patricia Maria Țig, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan, Irina Bara și Gabriela Ruse.

Turneul de tenis Winners Open va avea loc în 1-8 august, la Winners Sports Club, cu public. Abonamentele și biletele au fost puse în vânzare în 1 iulie și mai mult de jumătate au fost deja epuizate.

Comenteaza