Galeria "şepcilor roşii" luptă să-şi păstreze echipa VIDEO

Galeria
Decizia mutării echipei de fotbal Universitatea la Buzău a scos galeria în stradă încă de aseară. După ce au protestat la terenul de antrenament de la Clujana, suporterii au venit în faţa primăriei şi au scandat împotriva managerului Anamaria Prodan şi a primarului Emil Boc.

Aproximativ 200 de suporteri alb-negri au blocat, timp de câteva minute, Calea Moţilor, în dreptul primăriei.

În cele din urmă, jandarmii au reuşit să degajeze strada. Fanii au rămas mai mult de o oră în faţa primăriei, timp în care au cântat şi au scandat neîntrerupt.

Subiectul "Universitatea" a fost dezbătut şi în şedinţa de consiliu local de ieri, încheiată cu doar câteva minute înaintea sosirii galeriei. Anamaria Prodan, cea care a decis mutarea echipei la Buzău, nu a fost menajată de consilieri.

"Dacă doamna respectivă s-a dus cu 3,4,5 jucători, nu se poate duce cu Clujul, nu se poate duce cu această echipă şi cu această siglă, să fie foarte clar. Acestea sunt inalienabile, nu pot fi duse de această doamnă la dânsa în dormitor sau în debaraua domniei-sale. Eu n-am să fiu de acord cu acest mod de a face o colaborare cu această individă, venită fără identitate şi fără nici un fel de respect la adresa Ardealului şi la adresa acestui club", a spus Mircea Jorj.

"Io am învăţat că nu trebuie să-i dai importanţă de fiecare dată unei doamne care, poate, tocmai chiar acest lucru îl caută: mediatizare şi scandal. Prefer să lucrăm pe legi şi pe acte", a spus Emil Boc.

Juriştii primăriei analizează acum contractul prin care Florian Walter a preluat de la consiliul local pachetul majoritar de acţiuni al clubului, căutând soluţia juridică prin care mutarea Universităţii la Buzău să poată fi blocată.

"Vom utiliza toate mijloacele juridice posibile pentru a apăra consiliul local şi Universitatea Cluj faţă de abuzurile pe care actualii proprietari ai clubului le pregătesc sau le au în pregătire", a mai menţionat Emil Boc.

 

 

Comenteaza