Ganea nu se lasă. Fostul antrenor al „Şepcilor” a cerut programul antrenamentelor şi staff care să-l ajute la pregătire!

Ganea nu se lasă. Fostul antrenor al „Şepcilor” a cerut programul antrenamentelor şi staff care să-l ajute la pregătire!
Ionel Ganea se află în litigiu cu clubul din luna octombrie a anului trecut, de când a fost demis.

Antrenorul a câştigat la Curtea de Apel, instanţa considerând nelegală denunţarea contractului său, dar Universitatea are dreptul să solicite revizuirea hotârârii. Potrivit articolului 509, din noul Cod de Procedură Civilă, punctul 1, revizuirea se poate solicta dacă instanţa "s-a pronunţat asupra unor lucruri care nu s-au cerut sau nu s-a pronunţat asupra unui lucru cerut ori s-a dat mai mult decât s-a cerut".

Universitatea nu poate savura în linişte succesul din derby-ul cu CFR. Motivul? Ionel Ganea insistă să fie repus în funcţie. Fostul antrenor al „Şepcilor roşii" a câştigat la Curtea de Apel litigiul cu "U", instanţa considerând că rezilierea contractului său a fost nelegală. În consecinţă, Curtea a stabilit pe 14 martie că antrenorul trebuie să-şi reia fostul loc de muncă. Decizia a fost definitivă şi irevocabilă, dar Universitatea aşteaptă motivarea , iar apoi va solicita revizuirea, prevalându-se de un articol de lege care spune că „revizuirea se poate solicita dacă instanţa s-a pronunţat asupra unor lucruri care nu s-au cerut sau nu s-a pronunţat asupra unui lucru cerut ori s-a dat mai mult decât a cerut". Universitatea Cluj va face o sesizare şi îşi argumentează cauza prin faptul că fostul antrenor nu a cerut anularea rezilierii contractului, ci doar anularea în parte a actului de denunţare.

Ganea continuă să se lupte pe toate căile cu fostul său club. El a cerut 240.000 de euro pentru a renunţa la litigiu, a fost refuzat, iar la finalul săptămânii trecute a înaintat o cerere scrisă prin care solicită să fie repus în funcţia de antrenor. În acelaşi timp, Ganea a cerut suspendarea lui Mihai Teja din funcţie şi doreşte să primească un program săptămânal cu antrenamentele, o hârtie cu lotul de jucători pe care se poate baza, precum şi o condică de prezenţă. Ganea a cerut şi personal care să-l ajute, antrenori secunzi, doctori şi staff-ul necesar desfăşurării activităţii. Solicitarea sa avea ca termen data de 25 martie, adică ieri.

Ganea îşi solicită toţi banii din momentul demiterii sale şi până în iunie 2015, când îi expiră contractul, 100.000 de euro. Pe lângă această sumă, Ganea a mai cerut 100.000 de euro, pe care îi consideră despăgubire pentru că i-a fost reziliat contractul unilateral şi încă 40.000 de euro pentru chiria până în 2015, care îi serveşte lui şi familiei sale.

Pârât la Poliţie

Reamintim că luni dimineaţa Ionel Ganea a ajuns la stadionul CFR-ului în momentul în care se ţinea şedinţa tehnică premergătoare partidei dintre CFR şi Universitatea. Acesta s-a întâlnit nas în nas cu oficialii lui "U" şi a început să-i înjure, în special pe Ilie Mălureanu, cel care reprezintă clubul „studenţesc" la şedintele dinaintea partidelor oficiale. „I-a văzut şi-a început să înjure ca toţi dracii. Vorbele nu îi pot fi reproduse, dar cum i-a văzut pe cei de la Universitatea, s-a apucat de înjurat. Era foarte multă lume de faţă. Erau reprezentanţi de la jandarmerie, Goga, cel care e şeful securităţii la CFR Cluj , reprezentanţii Universităţii şi Tudor Pop, şeful biroului de marketing al clubului „feroviar", a povestit pentru ZIUA de CLUJ un martor al nefericitului incident. În urma incidentului, Mălureanu a depus o plângere la Inspectoratul de Poliţie în care invocă comportamentul agresiv al Ganezului.

 

Comenteaza