Garantat Emil Boc. Eric Lincar, salvat de primar

Garantat Emil Boc. Eric Lincar, salvat de primar
| Foto: FC Universitatea Cluj

Aproape să fie dat afară după 4 înfrângeri consecutive, antrenorul “Șepcilor roșii” a primit girul lui Emil Boc și rămâne pe bancă. Primarul a fost ieri în vestiar, înainte se antrenament, ca să îl susțină pe tehnician.

După un nou rezultat negativ în Superligă, conducerea echipei clujene a început discuțiile cu Erik Lincar pentru rezilierea contractului. Înțelegerea dintre antrenor și club a fost prelungită automat până la finalul actualului sezon în momentul promovării, iar tehnicianul își dorește să încaseze mai multe salarii în avans.

Totuși, spre seară stituația s-a schimbat, după ce a intervenit Emil Boc. Potrivit Fanatik, primarul a fost prezent la antrenamentul "Șepcilor roșii", a ținut un discurs în fața jucătorilor și și-a manifestat susținerea pentru Erik Lincar.

Astfel, antrenorul în vârstă de 43 de ani va continua cel puțin până în etapa următoare din Superligă, când Universitatea Cluj întâlnește FC Voluntari.

În cazul în care Lincar va pleca de pe banca "studenților", mai mulți antrenori vizează postul vacant. Leo Grozavu este în pole-position pentru preluarea echipei, iar antrenorul chiar a recunoscut că a discutat cu oameni din conducerea clubului. Alte nume de antrenor vehiculate sunt Eugean Neagoe și Laszlo Balint.

Comenteaza