Gaz Metan – CFR Cluj 0-0. Ce notă a obținut Julio Baptista la debutul în tricoul CFR-ului

Gaz Metan – CFR Cluj 0-0. Ce notă a obținut Julio Baptista la debutul în tricoul CFR-ului
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii au remizat alb, înaintea returului cu Dudelange, din play-off-ul Europa League.

Antonio Conceicao a decis să odihnească la Mediaș, titularii echipei, iar rezultatele s-au văzut în teren. Clujenii au suferit în ambele faze și au fost salvați doar de intervențiile lui Jesus Fernandez, debutanul din poarta campioanei. Nici măcar intrarea lui Julio Baptista nu a putut schimba soarta partidei, iar scorul final a fost 0-0.

Jesus Fernandez – Nota 10 – Spaniolul care a evoluat pentru prima dată la CFR Cluj a făcut un meci excelent. I-a salvat pe colegii săi în repetate rânduri după ce aceștia  i-au scăpat din marcaj pe adversari.

Andrei Peteleu – Nota 5 – Deși a avut evoluții bune de fiecare dată când a intrat, apărătorul lateral a jucat în nota echipei la Mediaș și nu s-a remarcat pe teren.

Adam Lang – Nota 5 – Fundașul central maghiar a avut o evoluție modestă, fiind depășit de cele mai multe ori de oamenii din atacul medieșenilor.

Andrei Mureșan – Nota 5 – Vârsta începe să își spună cuvântul în cazul stoperului clujean, care nu a putut ține pasul cu viteza atacanților de la Gaz Metan.

Andrei Radu – Nota 4 – Deși a bifat primele minute în tricoul CFR-ului, fostul dinamovist a avut o evoluție ștearsă și chiar a fost aproape de autogol înainte de pauză.

Mihai Bordeianu – Nota 5 – Oboseala acumulată în ultimele meciuri a determinat o evoluție modestă în cazul mijlocașului de la FC Botoșani. Deși nu a avut greșeli importante, nu s-a remarcat nu nimic.

Mate Males – Nota 5 – Croatul sosit în această vară a evoluat ca de fieare dată. A încercat să recuepereze baloane, însă CFR a pierdut lupta de la mijlocul terenului.

Valentin Costache – Nota 5 – Mijlocașul lateral al clujenilor a fost singurul om ofensiv care a avut inițiativă. A încercat să dribleze și să depășească adversar, dar a fost oprit de cele mai multe ori. După pauză a avut o evoluție ștearsă și a fost înlocuit după o oră de joc.

Alexandru Ioniță – Nota 4 – Deși era omul de la care se aștepta fantezia în atacul CFR-ului, fostul rapdisit nu a mai putut repeta evoluția bună din partida cu Voluntari și a jucat modest.

Giuseppe De Luca – Nota 4 – Italianul a părut că nu își găsește locul în formula CFR-ului, poziționându-se de cele mai multe ori greșit la puținele acțiuni ofensive din prima parte a jocului.

Robert Tambe – Nota 5 – Vârful care trebuie să constituie o soluție pentru golgheterul Țucudean s-a zbătut mult în prima parte a jocului. Deși a șutat de câteva ori spre poarta lui Pleșca, camerunezul nu a putut oferi spațiile și jocul bun cu care i-a obișnuit Țucudean pe fanii campioanei.

Billel Omrani – Nota 4 – Om de bază în atacul CFR-ului, francezul a fost odihnit și a intrat doar la pauză în locul lui De Luca. Totuși, Omrani nu a oferit noi soluții în ofensivă.

Sebastian Mailat – Nota 4 – Tânarul mijlocaș a fost introdus în locul lui Costache, iar din partea sa se așteptatu driblinguri și acțiuni în viteză. Totuși, fostul jucător al Politehnicii Timișoara nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Julio Baptista – Nota 4 – Mult așteptatul debut al brazilianului s-a produs în partida de la Mediaș. Fostul “galactic” nu a impresionat, arătând, mai degrabă, o formă fizică slabă.

După remiza cu Gaz Metan, pentru CFR urmează returul cu Dudelange, din play-off-ul Europa League. Partida se va disputa joi, 30 august, pe arena din Gruia. În meciul tur, campioana Luxemburgului s-a impus cu 2-0.

Comenteaza