Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj. Cele mai importante cifre ale duelului din Cupa României

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj. Cele mai importante cifre ale duelului din Cupa României

Cele două formații se întâlnesc în “optimi”, după ce au remizat alb, în Liga 1, la începutul sezonului.

După o perioadă agitată, în special la nivelul conducerii, CFR a reușit să lege victoriile și se afla pe primul loc în campionat. Deși titlul este obiectivul principal al formației din Gruia, clujenii speră să își treacă și a cincea Cupă în palmares.

La Mediaș, cele două formații se vor întâlni în episodul 25, al unui duel ce a început în anul 1947. Palmaresul întâlnirilor de până acum arată astfel: medieșenii s-au impus de cinci ori, 10 partide s-au încheiat la egalitate, iar CFR a înregistrat șapte succese. În cele 11 jocuri disputate în deplasare, clujenii au reușit să iasă învingători de doar trei ori.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a fost la Mediaș, la finalul lunii august. Campioana era încă angrenată în Europa League și se pregătea de returul cu Dudelange. Meciul cu Gazul s-a terminat 0-0, grație portarului Jesus Fernandez, care a salvat mai multe mingi de gol. Tototdată, în acel meci a debutat Julio Baptista în alb și vișiniu.

Partida dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș, din optimile Cupei României se va disputa miercuri, 31 octombrie, de la ora 21:45.

Comenteaza