George Florescu, detalii despre despărțirea de “Șepcile roșii”

George Florescu, detalii despre despărțirea de “Șepcile roșii”

Experimentatul mijlocaș a anunțat că nu mai face parte din lot, dar se află în continuare sub contract cu formația clujeană.

George Florescu a evoluat pentru “studenți” în ultimele trei sezoane, însă prestațiile sale au lăsat de dorit. La începutul stagiunii, mijlocașul a fost anunțat că echipa nu se va mai baza pe serviciile sale. Florescu a vorbit despre situația sa și a dezvăluit ce salariu avea la club.

“Am fost anunțat că nu voi mai juca la “U” Cluj. Nu sunt sigur, dar nu cred că voi mai activa în fotbal. E posibil să mă las. Am venit pe bani mărunți la "U" Cluj, în jur de 5.000 de lei (conform informațiilor Ziua de Cluj, cifra este foarte departe de adevăr - n.red.). Mai mult mă costă grădinițele copiilor, private, că am 3 copii.

Mi s-a transmis că nu sunt în vederile echipei, că e vorba de o reconstrucție. Nu e o dezamăgire care să-mi provoace răni. Sper că venirea lui Costel Enache va duce echipa în Liga 1, se vede că e vorba de un suflu nou. Chiar vreau să-l felicit pe Costel Enache.

Nu mă antrenez cu echipa, dar sunt sub contract cu “U” Cluj. Mă antrenez după un program separat. Mai pot juca 2-3 ani la un nivel înalt. Dacă apare o ofertă din Liga 1, sigur că mă voi gândi”, a spus fostul internațional pentru Prosport.

George Florescu a vorbit și despre prestația din sezonul trecut, când echipa clujeană a fost mai aproape de utimele locuri din clasament, decât de cele care asigură promovarea.

”Sezonul trecut s-a ratat retrogradarea. Ăsta e adevărul, dacă e cineva care nu-l acceptă… e problema lui. N-avem cum să vorbim de promovare, sezonul trecut, când noi doar ne târam la coada clasamentului. Cred că cel mai important este ca fiecare să se uite în oglindă. Cine a făcut parte din lotul Universității, anul trecut, si nu-și reprosează nimic, cred că nu are ce căuta la fotbal”, a explicat Florescu.

 

Comenteaza