Florescu, lămuriri după conflictul cu Falub: “A fost un incident regretabil, pe care mi-l asum”

Florescu, lămuriri după conflictul cu Falub: “A fost un incident regretabil, pe care mi-l asum”

Mijlocașul Universității Cluj a confirmat cele întâmplate înaintea jocului cu Rapid București, însă susține că problemele s-au rezolvat între el și antrenorul echipei.

Înaintea partidei cu Rapid, fostul internațional a întârziat câteva minute la plecarea echipei înspre capitală, iar lipsa sa de punctualitate a iscat un conflict cu Adrian Falub. Cei doi au avut o discuție aprinsă, iar Florescu a decis să coboare din autocar la ieșirea din Cluj-Napoca. Totuși, cei doi susțin că au discutat despre incident, iar situația tensionată a fost aplanată.

“A fost un incident regretabil, pe care mi-l asum. A fost în totalitate vina mea. Nu vreau să dau prea multe detalii; cu siguranță nu are rost să discutăm. Am avut o discuție cu Adi și am lămurit totul. El eu un tip foarte sincer, consider că și eu sunt la fel și am avut o discuție lămuritoare.

Totul este OK acum; așteptăm meciul cu Chiajna și vrem o victorie. Cu colegii voi discuta la antrenament, a fost în totalitate vina mea. Am luat o decizie cât se poate de proastă, dar asta e. Trebuie să ștergem totul cu buretele și să mergem înainte pentru că avem puncte puține și meciuri grele”, a declarat Florescu.

Mijlocașul a avut un mesaj pentru fanii echipei. “E dreptul fiecăruia să judece. Eu le transmit să fie în continuare alături de Simbol, fiindcă Florescu sau alții sunt trecători, însă echipa va rămâne aici. Cum a demonstrat în acești 100 de ani, Universitatea Cluj nu moare. Eu sunt un suporter al Universității de când eram mic și cu toții trebuie să ținem cu echipa pe care o iubim”, a precizat fostul internațional.

La rândul său, Falub a vorbit despre incident. “Am avut o discuție cu Florescu. El știe exact ceea ce i-am cerut și ceea ce vreau să fac eu aici. A înțeles situația, știe că a greșit și din acest punct de vedere cred că a înțeles. Eu văd un altfel de “U” Cluj față de ce a fost până acum.

Am pretenția ca toți cei care vin aici, cât voi fi eu, să înțeleagă asta. El e un om care a crescut aici și trebuie să aibă un altfel de comportament. Meseria de antrenor și cea de jucător sunt foarte diferite. Sunt practic două lumi diferite.

Atunci când ești jucător, te poți gândi doar la tine, însă când ești antrenor trebuie să te gândești la colectiv. Când te lași de fotbal e foarte dificil, începi o altă viață. Când am venit aici, eu i-am spus că aștept de la el să fie ca un antrenor secund”, a spus tehnicianul.

Comenteaza