George Țucudean a dezavăluit de ce a ales să se retragă: “Pentru binele meu, cel mai bine a fost să mă opresc”

George Țucudean a dezavăluit de ce a ales să se retragă: “Pentru binele meu, cel mai bine a fost să mă opresc”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul golgheter din Gruia a renunța la cariera de fotbalist la doar 29 de ani, fiind forțat de problemele medicale cu care s-a confruntat în ultimele sezoane.

Deși era unul dintre cei mai buni atacanți din fotbalul românesc, George Țucudean a fost forțat de problemele cardiace pe care le are să renunțe la cariera de sportiv. Fostul fotbalist susține că decizia este cea mai bună pentru el și își dorește ca oamenii să își aducă aminte de performanțele sale, nu să îl considere un jucător slab.

“Pentru binele meu, cel mai bine a fost să mă opresc. Mai bine să trăiască lumea cu ideea "mamă, ce bun a fost Ţucudean acolo", decât să zică "a venit Ţucudean nepregătit, e mort şi nu poate să joace".

Decât să mă înjure, să dau cu piciorul la tot ce am făcut bun în ultimii ani, am preferat să mă opresc”, a spus atacantul potrivit Antena Sport.

De-a lungul carierei, Țucudean a evoluat pentru UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton Athletic, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul și CFR Cluj. Pentru echipa națională a strâns 10 selecții și a înscris de trei ori.

Comenteaza