George Țucudean, detalii despre relația cu Dan Petrescu: ”Aveam nevoie de mai multă încredere în situația în care am fost”

George Țucudean, detalii despre relația cu Dan Petrescu: ”Aveam nevoie de mai multă încredere în situația în care am fost”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul atacant al CFR-ului a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tehnicianul “feroviarilor” în perioada petrecută în Gruia.

După un an și jumătate și două titluri de golgheter în Liga 1, Geroge Țucudean a plecat de la CFR Cluj. În ultimele luni alături de clujeni, atacantul s-a confruntat cu probleme medicale și a prins puține minute în stagiunea recent încheiată. La câteva săptămâni după ce contractual său a expirat, Țucudean a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Dan Petrescu.

“Să nu înțelegeți că am ceva cu Dan Petrescu, am jucat cu el, relația antrenor-jucător a fost OK. Probabil el a considerat… nu știu… își urmărește scopul, să câștige. Probabil el a considerat că trebuie să câștige tot timpul. Și eu sunt la fel. Nici mie, normal, nu îmi convine când nu joc. Dar aveam nevoie de mai multă încredere în situația în care am fost”, a spus atacantul pentru Prosport.

George Țucudean a discutat și despre modul în care tehnicianul campionilor își motivează elevii. “E psihologie inversă, să te întărească. Noi suntem cei mai slabi, ei sunt cei mai buni. Suntem obișnuiți, ei sunt cei mai buni, noi suntem cei mai slabi. Ne prinde tot timpul nepregătiți. E periculos cu Floriana, orice adversar e periculos, nu știi niciodată, e un singur meci.

Stai să ajungem să jucăm cu Dinamo Zagreb. Nu știu, e greu, sper să nu fie aceeași performanță ca și cu Dudelange. Eu sunt în vacanță, eu nu am presiune. Ei au presiune, e ușor de afară, mai greu din teren. Trebuie să iei meciurile pas cu pas, nu ai ce să faci”, a explicat fostul golgheter al CFR-ului.

Comenteaza