George Țucudean, gata de revenire: “Sunt pregătit să intru în teren”

George Țucudean, gata de revenire: “Sunt pregătit să intru în teren”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Atacantul e pregătit să îmbrace din nou tricoul campioanei, după ce mai multe probleme de sănătate l-au obligat să ia o pauză.

După o perioadă de aproape o lună, în care a stat departe de teren, golgheterul Ligii 1 e gata să revină în competiție și să pună umărul la un nou titlu al “feroviarilor”. Dependența campioanei de Țucudean a fost vizibilă, în special în ultimele partide, cu CS U Craiova și FCSB, când clujenii s-au apropiat cu greu de poarta adverse.

Internaționalul român a oferit detalii despre problemele care l-au ținut departe de gazon. “Înainte de meciul cu Viitorul am suferit o lezine la mușchi și am considerat că nu trebuie să forțez pentru a nu se agrava. După am făcut niște invetigații și am constatat că e o ruptură fibrilară, care m-a scos din circuit. Am avut și probleme cu inima, dar nu au fost probleme grave. Am jucat cam patru luni cu aceste probleme. La insistențele familiei am mers să fac mai multe analize. Sunt multe cauze care pot provoca aceste probleme, iar cei de acolo mi-au spus că fiind sportiv de performanță, ar trebui să fac o operație, care mă va scoate din circuit săptămână.

Sunt pregătit să intru în teren, am deja câteva zile de antrenament. Sper să fie nevoie să intru doar un pic, să țin de rezultat și să câștigăm. A fost vorba doar de bătăile inimii, dacă era ceva periculos mă opream. Doctorii au spus că nu sunt periculoase, dar creează un disconfort foarte mare. Mă bucur că am rezolvat aceste probleme și am revenit”, a declarat Țucudean.

Atacantul ar putea reveni chiar în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, programată sâmbătă, de la ora 21:00.

Comenteaza