Video George Țucudean, pregătit să revină alături de colegii săi: “Îmi doresc să fiu sănătos”

George Țucudean, pregătit să revină alături de colegii săi: “Îmi doresc să fiu sănătos”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul campioanei a fost nevoit să ia o pauză îndelungată din cauza unor probleme medicale, care îi puneau în pericol viața și cariera.

După două sezoane în care a fost atât golgheterul CFR-ului, cât și al Ligii 1, Țucudean a fost nevoit să pună pauză carierei de fotbalist din cauza unor probleme la inimă. Atacantul a fost prezent la reunirea lotului “feroviar” și este nerăbdător să intre din nou pe teren. Golgheterul campioanei recunoaște că primele zile de antrenament vor fi mai complicate, însă susține că e pregătit să revină la forma pe care a arătat-o în ultimele sezoane.

”Am avut o vacanță mult mai mare și mult mai lungă decât colegii mei. Sper să fie bine, aștept cantonamentul. Revederea a fost plăcută, așa e de fiecare dată când îmi văd colegii. Ei au stat și au muncit mult mai mult decât mine și au realizat ceva important în 2019. Eu trebuie să o iau treptat, să fac pregătirea clasică și sper să fiu bine, asta e cel mai important.

Am trăit intens calificarea colegilor. La ultimul meci a fost la fel ca și când am luat primul titlu. Mă bucur că s-au calificat, mă bucur că sunt pe primul loc în campionat și au șanse mari să câștige. Ei aveau nevoie de această pauză pentru că au fost multe meciuri și acum o vom lua de la capăt. Îmi doresc să fiu sănătos, să fiu bine din punct de vedere fizic”, a declarat Țucudean pentru site-ul clubului.

Atacantul CFR-ului e crede în șansa echipei sale împotriva Sevillei. ”Cred că putem trece de Sevilla. Așa am spus la fiecare meci pe care l-am avut și cu Celtic, și cu Rennes, și cu Lazio, sunt echipe bune, însă acum avem un adversar și mai puternic. Am luat-o treptat, nu am avut noroc la nicio tragere la sorți. Când ajungi în această situație și în această fază a competiției sunt numai echipe bune. Avem șansa noastră, nu se știe niciodată”, a spus golgheterul.

Țucudean a avut și un mesaj pentru suporterii campioanei. ”Îmi doresc ca suporterii să vină alături de noi chiar dacă e frig acum în începutul acesta de an. Avem nevoie de ei. Cu siguranţă, cu Sevilla va fi stadionul plin, dar avem nevoie şi la celelalte meciuri pentru că sunt importante. Prin îndeplinirea obiectivului, să câştigăm campionatul, vom juca în Champions League. Îi aşteptăm alături de noi”, a transmis internaționalul român.

Comenteaza