Gest superb al campionilor. CFR Cluj organizeză o partidă caritabilă pentru Alexandra

Gest superb al campionilor. CFR Cluj organizeză o partidă caritabilă pentru Alexandra
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia va disputa un amical împotriva ucrainienilor de la Karpaty Lviv, iar toate încasările vor fi donate către Alexandra, o fetiță ce suferă de o malformație rară.

CFR Cluj profită de pauza internațională pentru a face un gest superb. Campionii vor disputa sâmbătă un amical, contra celor de la Karpaty Lviv, iar toate încasările vor merge către Alexandra. Fetița suferă de o malformație rară, nu are urechi, nici canale auditive sau pavilioane. Alexandra are nevoie de patru operații, care se pot realiza doar în Statele Unite și care costă 200.000 de euro.

Prețul unui bilet la partida amicală costă 5 lei și au fsot puse în vânzare atât online, cât și la casele de bilete din Gruia.

“După meciurile extrem de grele și de importante pe care le-am avut în preliminariile Ligii Campionilor, mâine vom juca un meci și mai important. Va fi un meci pentru suflet, vom încerca să o ajutăm pe Alexandra, o fețită care din păcate s-a născut cu o malformație extrem de rară, nu are urechi, nici canale auditive, nici pavilioane. Pentru a putea auzi, ea are nevoie de patru operații extrem de complexe care se pot realiza doar în Statele Unite și costă în jur de 200.000 de euro.

Noi vom juca mâine de la ora 17:00 împotriva celor de la Karpaty Lviv, un meci pe care îl jucăm special pentru Alexandra. Toți banii care se vor aduna din bilete vor fi donați pentru a se încerca să o ajutăm. Nu vor fi doar acei bani și echipa CFR-ului va dona și o vor ajuta. Sperăm ca și suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion pentru a face o faptă bună”, a declarat Bogdan Mara, oficialul campioanei.

Partida dintre CFR Cluj și Karapty Lviv se va disputa sâmbătă, de al ora 17:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza