Giedrius Arlauskis, detalii despre prelungirea contractului cu CFR Cluj: “Săptămâna viitoare o să iau o decizie”

Giedrius Arlauskis, detalii despre prelungirea contractului cu CFR Cluj: “Săptămâna viitoare o să iau o decizie”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Portarul campioanei susține că își va decide viitorul până la finalul lunii, când actuala sa înțelegere cu CFR Cluj va expira.

Ca de multe ori în ultimele sezoane, Arlauskis a fost eroul campioanei și în derby-ul cu FCSB, prima partidă de la reluarea campionatului. Totuși, clujenii nu știu dacă se vor mai putea baza pe portar și în anii următori, având în vedere că înțelegerea sa expiră în 30 iunie, iar lituanianul nu a negociat încă cu oficialii din Gruia prelungirea. Cu toate acestea, fotbalistul a anunțat că va oferii detalii despre viitorul său în zilele următoare.

"E o victorie foarte importantă, dacă ne gândim în ce condiţii s-a jucat, după o pauză de 3 luni, fără ritm, fără suporteri. A fost greu. N-a fost cel mai frumos meci al nostru, dar luând în considerare situaţia în care ne aflăm cu toții, importante erau cele 3 puncte. Luăm pas cu pas fiecare meci.

Săptămâna viitoare o să iau o decizie. Cum am mai spus și înainte, la jumătatea acestei luni voi anunța ce urmează pentru mine. Acum, după meci, nu vreau să vorbesc despre viitorul meu", a spus Arlauskis potrivit Telekom Sport. 

Comenteaza