Giedrius Arlauskis își prelungește contractul CFR Cluj. Anunțul conducerii din Gruia

Giedrius Arlauskis își prelungește contractul CFR Cluj. Anunțul conducerii din Gruia
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Acționarul minoritar al formației clujene, Ștefan Gadola, a anunțat că portarul lituanian va evolua și în sezonul viitor pentru ”feroviari”.

Revenit la jumătatea stagiunii din Arabia Saudită, Giedrius Arlauskis i-a furat locul de titular lui Bălgărdean și a devenit prima opțiune pentru Edi Iordănescu. Deși semnase un contract doar până la finalul sezonului, lituanianul a decis să își prelungească șederea în Gruia, potrivit acționarului minoritar al CFR-ului, Ștefan Gadola.

”Ne bucurăm de Arla, sper să apere mult timp la echipa noastră. Va rămâne și din vară. Când a plecat Arlauskis, a fost decizia lui. Nu l-am întrebat de ce, nu intru în aceste amănunte. Portarii sunt jucători deosebiți.

Dumneavoastră ați sări cu fața în picioarele unor fotbaliști? Eu n-aș putea. Ei sunt expuși mai multor riscuri, sunt curajoși, nebuni, sunt fantastici. Sper să rămână și Bălgrădean, este un portar bun. E normal să fie o competiție între ei, eu îl stimez și pe Bălgrădean, e un goalkeeper bun”, a declarat Gadola pentru GSP.

În vârstă de 33 de ani, Giedrius Arlauskis a jucat 112 meciuri pentru CFR Cluj și a cucerit alături de “feroviari” trei titluri în Liga 1 două Supercupe ale României.

Comenteaza