Gigi Becali nu renunță la Moruțan. Care e noua ofertă pentru puștiul format de ”U”

Gigi Becali nu renunță la Moruțan. Care e noua ofertă pentru puștiul format de ”U”
Gigi Becali îl vrea cu orice preț la FCSB pe mijlocașul lui FC Botoșani, Olimpiu Moruțan (18 ani). Patronul ”roș-albaștrilor” a făcut o nouă ofertă pentru puștiul crescut de ”U”.

Vineri, Becali s-a întâlnit cu finanțatorul lui FC Botoșani, Valeriu Iftimie. Cei doi au purtat o nouă rundă de negocieri pentru transferul lui Moruțan. Tânărul mijlocaș este dorit de Steaua de mai multe luni. În urmă cu două săptămâni, patronul vicecampioanei a pus pe masă 600.000 euro în schimbul lui Moruțan. Tratativele, însă, au picat. Cu toate astea, Olimpiu Moruțan ar putea ajunge în cele din urmă la FCSB. Gigi Becali a făcut o nouă ofertă.

"Am oferit pentru Moruţan 700.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer. (Valeriu Iftimie - n. red.)mi-a spus că parcă l-am mai înmuiat cu discuţia de azi", a declarat Becali pe Digisport.

Olimpiu Moruțan și-a început cariera la "U", de unde a plecat în vara lui 2016. Într-un interviu acordat pentru ZIUA de CLUJ, Olimpiu Moruțan (18 ani) declara că vrea să ajungă la un club de top din Europa.

El a mai fost dorit în ultimul timp de Atalanta, PSV Eindhoven și CFR Cluj.

Moruțan este cotat la 400.000 euro pe piața transferurilor, conform transfermarkt.ro. În ultima ediție de campionat, mijlocașul de 18 ani a strâns 19 apariții în tricoul lui FC Botoșani.

Comenteaza