Giurgiu face apel la fanii lui ”U” înaintea primului joc de baraj: ”Sper să vină în număr cât mai mare”

Giurgiu face apel la fanii lui ”U” înaintea primului joc de baraj: ”Sper să vină în număr cât mai mare”
Căpitanul Universității Cluj, Gabriel Giurgiu (34 ani), cheamă fanii pe stadion la meciul cu Lăpușul Târgu Lăpuș, din prima manșă a barajului pentru promovarea în liga a III-a.

Echipa lui Marius Popescu a câștigat detașat liga a IV-a clujeană, iar acum este la două jocuri distanță de accederea în cel de-al treilea eșalon. Sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, este programată manșa tur a barajului cu maramureșenii de la Târgu Lăpuș. Returul este programat pe 24 iunie, în deplasare.

"Sunt cele mai importante meciuri pentru noi din acest sezon. Nu știm foarte multe despre adversarul nostru, dar e important să fim pregătiți fizic și mental, să câștigăm și să promovăm. E foarte bine că jucăm primul meci acasă. Sperăm ca fanii să vină în număr cât mai mare, să ne bucurăm alături de ei după meci, iar peste o săptămână să ne bucurăm și mai tare", a declarat căpitanul "Șepcilor roșii", Gabriel Giurgiu, pentru ZIUA de CLUJ.

”Ne așteaptă un meci foarte greu, avem câțiva indisponibili, din diferite motive. Unii sunt accidentați, alții sunt plecați în străinătate. Suntem supărați pe Federație, pentru că nu s-a făcut tragerea la sorți așa cum ar fi trebuit. Noi am început sezonul cu gândul de a promova în liga a III-a și ne doream să jucăm cu cineva de calibrul nostru.

Dar văzând partea plină a paharului, ne bucurăm că am căzut cu ”U”. Jucăm pe un stadion frumos și vom rămâne cu niște amintiri plăcute. Ei sunt favoriți, au jucători care au evoluat la un alt nivel, sunt mai bine pregătiți. Dar venim să jucăm fotbal, să arătăm ce știm. Sperăm să avem alături 500-1000 fani la Cluj”, a spus președintele formației Târgu Lăpuș, Adrian Molnar.

Biletele pentru prima manșă pot fi cumpărate online, pe www.bilete.ro, de la standul clubului din Iulius Mall (în fiecare zi între 10:00-22:00, sâmbătă 10:00-17:00) și de la Cluj Arena (vineri între 16:00-21:00 și sâmbătă începànd cu ora 12:00).

Vineri, managerul sportiv al "studenților" Ioan Ovidiu Sabău și președintele Radu Constantea se vor întâlni cu fanii, la magazinul Decathlon Romania, din centrul comercial din Florești, între orele 18:00-20:00, interval în care suporterii prezenți își vor putea cumpăra bilete la partida de sâmbătă.

Universitatea a terminat pe primul loc în liga a patra clujeană, cu 82 puncte. Echipa lui Marius Popescu a înregistrat 27 victorii, un singur egal, și un golaveraj de 167-9. Săptămâna trecută, "Șepcile roșii" au luat și Cupa României pe județ, după ce au trecut cu 7-0 de Gloria Cătina (liga a V-a).

Târgu-Lăpuș (câștigătoarea Seriei Sud) a bătut-o cu 3-0 pe Avântul Bârsana (campioana Seriei Nord), în finala Ligii a IV-a din Maramureș. Golurile au fost marcate de Marian Satmari (dublă) și de Paul Buda.

Prin calificarea la baraj, viitoarea adversară a "studenților" se află la cea mai mare performanță din ultimii 10 ani. În Seria Sud, echipa din localitatea cu 12.000 locuitori a obținut 12 victorii, 3 remize și a pierdut un singur meci. A înscris 58 goluri și a primit doar 13.

loading...
Comenteaza