Giurgiu și Cordoș pregătesc următoarele transferuri ale Universității Cluj: “Jucătorii cu care discutăm sunt din Liga 1”

Giurgiu și Cordoș pregătesc următoarele transferuri ale Universității Cluj: “Jucătorii cu care discutăm sunt din Liga 1”

Directorul sportiv și managerul general al clubului clujean au dezvăluit ce își propun “Șepcile roșii” în viitorul apropiat.

Universitatea Cluj s-a reunit în noul an, însă lotul condus de Erik Lincar are încă nevoie de întăriri. Pentru a îndeplini dorințele antrenorului, Gabi Giurgiu și Andrei Cordoș poartă negocieri cu mai mulți fotbaliști care ar putea pune umărul al revenirea Universității Cluj în prima ligă.

”În perioada de vacanță am renunțat la câțiva jucători după o evaluare obiectivă a lotului. Am ales împreună cu antrenorul să ne despărțim de anumiți jucători. Suntem în discuții pentru a întări posturile pe care le considerăm vulnerabile.

Sunt fotbaliști sub contract și avem acceptul echipelor pentru a purta discuții. Înca suntem în negocieri avansate cu unii dintre ei și vom da în curând numele jucătorilor. Ne bucurăm că am semnat cu Roberto Romeo. Are o experiență importantă în spate și credem că ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivul. La fel sunt și jucătorii cu care negociem.

Jucătorii cu care discutăm sunt din Liga 1. Nu urmărim neapărat să aibă experiență, e important să aibă meciuri în picioare și să fie peste ceea ce avem noi în prezent”, a explicat directorul sportiv Gabi Giurgiu.

La rândul său managerul general Andrei Cordoș a vorbit despre mutările din perioada de mercato. ”Toată conducerea a fost de acord cu deciziile luate în privința jucătorilor care au plecat. Ne dorim să aducem jucători foarte buni și vom vedea dacă am luat o decizie bună sau nu. Există mai multe discuții, cu mai mulți jucători, însă nu putem da acum prea multe detalii.

Trebuie să avem puțină răbdare până când vom prezenta jucătorii. Primul lucru pe care îl vom face după semnarea contractului va fi prezentarea oficială.

Să nu credeți că ne impresionează transferurile rivalelor. Sunt situații în care nu se adaptează, pot apărea probleme cu banii. Noi vrem să urmăm același drum ca până acum, să aducem jucători de caracter”, a spus fostul fundaș.

Mai mult, Andrei Cordoș a vorbit despre noua sa funcție în cadrul clubului și despre cum s-a acomodat cu poziția de manager general pe care a preluat-o la finalul lui 2021.

”Nu este ușor, însă am parte de susținerea întregului club. Vreau să învăț lucruri, e clar că există o diferență între meseria de jucător și cea de conducător. Eu am venit la jumătatea drumului în acest proiect, Gabi Giurgiu a fost de la început și oricine vrea să ajute clubul este binevenit”, a dezvăluit Cordoș.

Noul manager general a vorbit și despre datoriile față de foștii jucători ai echipei clujene. “În momentul de față există foarte foarte puține datorii către foști jucători. Din câte știu e un singur caz, cu care avem o înțelegere verbală și vom achita o sumă. În ceea ce îl privește pe Kay, am avut o înțelegere și îi vom plăti o sumă care să mulțumească ambele părți”, a declarat managerul general al Universității Cluj.

Comenteaza