Gloria Bistrița – “U” Cluj 1-2. Laszlo Sepsi a debutat în tricoul clujenilor, chiar pe terenul fostei sale echipe

Gloria Bistrița – “U” Cluj 1-2. Laszlo Sepsi a debutat în tricoul clujenilor, chiar pe terenul fostei sale echipe
| Foto: foto fcuniversitateacluj.ro

“Șepcile roșii” au câștigat la limită și s-au calificat în următorul tur al Cupei României.

Cu o echipă apropiată de cea de start, Universitatea a început tare partida de pe stadionul “Jean Pădureanu”. În minutul 11, după o ieșire greșită a lui Pop, Horoduan l-a lăsat pe Greu cu poarta goală, dar șutul mijlocașului a fost respins de pe linie de un fundaș bistrițean. Ocaziile au continuat, iar Florescu a lovit bara, tot în primele 20 de minute de joc. După o jumătate de oră, Ursu a ieșit la rampă. Jucătorul din banda stângă a reușit o pătrundere prin apărarea gazdelor și a luat la țintă bara. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

Adrian Falub a decis să îl introducă la pauză pe Laszlo Sepsi, care a debutat în tricoul alb-negru. De asemenea, Goga a evoluat și el în actul secund. Diferența dintre cele două formații a devenit clară în cea de-a doua repriză, iar Coman a deschis scorul în minutul 64. Opt minute mai târziu, Hordouan și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor și “studenții” păreau că și-au asigurat victoria. Chiar dacă Stoianof a redus din diferență cu cinci minute înainte de final, Universitatea s-a impus cu 2-1 și s-a calificat în faza următoare a Cupei României.

Echipe de start:

Gloria Bistrița: Pop – Patca, Bucur, Hasnăș, Meșter, Moldovan, Nalați, Cilean, Rus, Suciu, Stoianof

“U” Cluj: Dur-Bozoancă – Takacs, Abrudan, Corodș, Berci (Sepsi ’46) – Greu (Goga ‘54), Kofi, Florescu – Hordouan, Coman, Ursu (Hațiegan ‘46)

Clujenii revin la lupta pentru promovare. Următorul meci va fi împotriva Luceafărului Oradea, luni, 3 septembrie, de la ora 18, pe Cluj Arena. 

Comenteaza