Golgheterul CFR-ului se pregătește de un duel cu Argentina: "Va fi cu siguranță o ocazie specială"

Golgheterul CFR-ului se pregătește de un duel cu Argentina: "Va fi cu siguranță o ocazie specială"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Rangelo Janga va juca alături de naționala statului Curacao un meci amical împotriva campioanei mondiale.

Atacantul în vârstă de 30 de ani al formației din Gruia a marcat și în meciul cu Rapid, din penalty, și se pregătește de un duel de gală. Convocat la naționala statului Curacao, Rangelo Janga va întâlni Canada și mai apoi va evolua într-un joc amical contra campioanei mondiale, în 28 martie.

Jucătorul CFR-ului e bucuros că va avea șansa să întâlnească Argentina și recunoaște că și-ar dori să facă schimb de tricouri cu Lionel Messi.

"Drumul e foarte lung, însă sunt obișnuit. Sunt foarte încântat, tot timpul mi-am dorit să joc împotriva unor echipe mari, puternice. Argentina are unii dintre cei mai buni jucători din lume și sunt nerăbdător să joc în acest meci.

Voi încerca să îi iau tricoul lui Messi, dar cred că toți îl vor dori. Va fi cu siguranță o ocazie specială. E cel mai bun din lume și e un vis să joci împoriva lui", a declarat Janga.

Sosit la începutul sezonului, jucătorul originar din Rotterdam este golgheterul CFR-ului cu 10 reușite în 30 de apariții.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza