Goluri nu, galbene da. CFR a dat-o la pace cu Botoșani

Goluri nu, galbene da. CFR a dat-o la pace cu Botoșani
CFR Cluj a remizat acasă cu FC Botoșani, scor 0-0, în prima etapă a returului.

Prima ocazie importantă a partidei i-a aparținut lui Djokovic. Fotbalistul croat a reluat cu capul pe lângă poartă după o deviere pe spate a lui Urko Vera (21). Oaspeții au trecut și ei pe lângă gol, la lovitura de cap a lui Popa (28). Deac a executat apoi o lovitură liberă de la peste 20 metri, mingea a trecut de zid, însă Cobrea a fost la post (31). Prima repriză s-a încheiat cu o altă ratare a ”feroviarilor”, când Juan Culio a șutat pe lângă bară din careu (44).

După întoarcerea de la cabine, Olimpiu Moruțan a ieșit la rampă. Decarul lui FC Botoșani a avut un șut senzațional de la 25 metri, dar mingea a fost scoasă în corner de Arlauskis (61). Pe final, Hoban a prins o torpilă de la aproximativ 30 metri, însă balonul a trecut puțin pe lângă poarta moldovenilor (76).

Scor final 0-0 și CFR bifează primul egal fără goluri din acest sezon. Meciul s-a lăsat cu multe sancțiuni. 7 cartonașe galbene s-au acordat pe parcursul celor 90 minute, cele mai multe la oaspeți: 5. CFR Cluj rămâne liderul Ligii 1, cu 33 puncte. FC Botoșani ocupă locul 5, având 24 puncte. În următoarea etapă, echipa antrenată de Dan Petrescu va juca în deplasare cu FC Viitorul. 

CFR Cluj - FC Botoșani 0-0

Cartonașe galbene: Vera, Hoban/Serediuc, Buș, Plămadă, Moruțan, Bordeianu

CFR: Arlauskis - Camora (C), Boli, Vinicius, Manea - Culio, Hoban - Nistor (Păun 46), Djokovic (Omrani 72), Deac - Vera (Coman 62). Antrenor: Dan Petrescu

Botoșani: Cobrea - Mușat, Plămadă, Burcă, Ungurușan - Bordeianu, Tincu - Buș (Oaida 86), Moruțan (Rodriguez 91), Serediuc - Popa (Kuku 62). Antrenor: Costel Enache

Arbitru: Istvan Kovacs

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca

Comenteaza