Gorcea, susținut în continuare de Erik Lincar: "Poate și datorită lui suntem acum la Liga 1"

Gorcea, susținut în continuare de Erik Lincar: "Poate și datorită lui suntem acum la Liga 1"
| Foto: FC Universitatea Cluj

În urma criticilor primite de portar după primele meciuri din campionat, antrenorul și-a exprimat susținerea pentru tânărul jucător.

Titular incontestabil atât în stagiunea precedentă, cât și în noul sezon, Andrei Gorcea a fost criticat de o parte dintre suporteri după primele partide din Superligă. Erik Lincar a vorbit despre această situație și și-a exprimat susținerea pentru tânărul goalkeeper.

"Mă deranjează că în ultimul timp se pune mult accent pe portarul nostru, Gorcea. Toată lumea e nemulțumită că nu au loc în echipă <<Copiii Clujului>>. Gorcea e din Israel, Panama sau altă țară? Înainte să vin eu a avut vreo două șanse la Liga a 3-a, la Liga a 2-a a evoluat toate partidele și poate și datorită lui suntem acum la Liga 1.

A jucat două meciuri cu Dinamo, a apărat foarte bine și am promovat. După trei etape, pot să îi reproșez faza de la meciul cu FCSB, când a ieșit neinspirat și nu avea ce să caute acolo. Nu a greșit la niciun gol din următoarele etape.

Este jucător Under, iar în momentul în care bagi un portar peste vârstă, va trebui să bagi un alt jucător în atac sau la mijloc. Îi avem pe Hofman, Haită și Morar. Uneori câștigi într-o parte și pierzi în alta. Recomandarea mea este să avem mai multă încredere", a explicat Lincar.

Comenteaza